Nicoleta Luciu si Bianca Dragusanu, sfaturi ca de la nasa la fina in EXCLUSIVITATE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:19

Nicoleta Luciu si Bianca Dragusanu au venit impreuna la WOWbiz, in premiera, ca viitoare nasa si fina.

 Nicoleta Luciu si Bianca Dragusanu vor fi in curand mai mult decat simple prietene deoarece roscata a rugat-o sa ii fie nasa de cununie impreuna cu sotul ei Zsolt. Nicoleta a acceptat pe loc ca si sotul ei si acum urmeaza sa puna la cale toate planurile legate de nunta Dragusancei.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/dragusanu2-edf5a321f8b7ebb18e637be33a9bc8bb.jpg
Nicoleta a povestit in exclusivitate cum a rugat-o bianca sa ii fie nasa. Intr-o seara stateam pe canapea, iar Zsolt era prin camera cu unul din tripleti in brate.
Primesc un sms  de la Dragusanca si eu m-am gandit ca e gravida, asa ca m-am grabit sa ii spun ca varianta cu nasitul copilului ramane in picioare, numai ca ea ma intreaba daca vreau sa le fiu nasa d ecununie ei si lui Victor. I-am zis imediat si lui Zsolt care a aceptat pe loc. Apoi, de ce cand i-am zis, el si Victor au inceput sa aiba planuri ca baietii.
Vom merge si impreuna in Croatia. Noi, fetele ne intelegem foarte bine, la fel si ei. 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/dragusanu3-1c68d4dda1a03c8abaaab47c2279386b.jpg
"Am stat si m-am gandit atent ce persoane am in jurul meu, care ma iubesc si cu care sa ma aseman. La Nicoleta mi-a zburat imediat gandul, dupa prietenii mei de la Deva. Ea e o persoana foarte sincera, modest si e la fel ca si mine. Ma caracterizeaza atitudinea ei.
Are o aura pozitiva. Nu mi-a fost teama ca o sa ma respinga. Cred ca era o sansa mica sa o faca, a spus si Bianca."

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.