Nicoleta Luciu si Zsolt se casatoresc in acest week-end? Vezi ce planuri are cuplul VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:30

Nicoleta Luciu se pregateste de maritis, cel putin asa sustine ziarul CanCan. Vedeta ii va spune "DA" in acest week-end iubitului ei, cu care are deja patru copii.

Si, pentru ca bucuria sa fie si mai mare, in aceeasi zi vor fi botezati si tripletii cuplului.

 

E petrecere mare in acest week-end in familia lui Zsolt si a Nicoletei Luciu. Dupa o relatie de 7 ani si patru copii impreuna, sambata Nicoleta va deveni oficial doamna Csergo.

 

Potrivit CanCan, cununia civila va avea loc departe de capitala, la primaria din Miercurea Ciuc, si va fi oficiata chiar de edilul orasului.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Se pare ca nasterea tripletilor l-a determinat pe Zsolt sa renunte la burlacie si sa-si legalizeze relatia cu Nicoleta Luciu, femeia care il face atat de fericit si care i-a daruit patru copii.

 

Zsolt i-a facut o supriza Nicoletei si ar fi depus actele la primarie in urma cu doua saptamani, atunci cand a fost la Miercurea  Ciuc ca sa petreaca Pastele catolic cu familia sa.

Si tot atunci, potrivit CanCan.ro, milionarul ar fi aranjat si ultimele detalii ale slujbei de crestinare a tripletilor sai, in varsta de sase luni.

 

Micutii cuplului vor fi botezati in religie catolica la manastirea Sfanta Fecioara Maria din Miercurea Ciuc, la doua ore dupa cununia civila a parintilor.