Nicoleta Luciu, totul despre infidelitățile soțului ei. Cum stau, de fapt, lucrurile în căsnicia ei cu afaceristul de la Miercurea Ciuc

Author: Ana Dinu
Actualizat: 29 iul 2022, 14:25
Nicoleta Luciu a recunoscut ca a fost inselata de sotul ei

Nicoleta Luciu nu se mai ascunde și a dezvăluit totul despre relația cu soțul ei, Zsolt Csergo, alături de care are patru copii. Fosta actriță a vorbit despre infidelitățile partenerului ei.

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani, și asta doar pentru soțul ei. Bruneta a făcut multe sacrificii de dragul iubirii, ba chiar s-a mutat la Miercurea Ciuc alături de soțul ei. Actrița a trecut cu vederea chiar și peste infidelitățile partenerului său.

Nicoleta Luciu, despre infidelitățile soțului său

Nicoleta Luciu a făcut ravagii încă de la primele apariții televizate, însă, a renunțat la cariera de succes și la faima pe care o dobândise de dragul soțului ei și al familiei lor.

Lucrurile nu au fost tocmai roz în casnicia brunetei, afaceristul Zsolt Csergo a avut mai multe aventuri cu o antrenoare de fitness. Nu a trecut mult timp și aceste detalii au apărut în presă, iar vedetei nu i-a picat deloc bine să-și vadă soțul cu o altă femeie.

Cu toate acestea, fosta actriță a reușit să treacă peste și să dea uitării acel eveniment.

Se pare că Nicoleta Luciu a ajuns la capătul răbdării și spus lucrurilor pe nume, mai exact, cum decurge căsnicia cu bărbatul pentru care a renunțat la întreaga sa carieră și alături de care are patru copii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele

bune au gura mai mică( şi credeţi-mă că o să fie bine. Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am super energie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el .” a
mărturisit focoasa brunetă.

Citeste si: Cum arată apartamentul de lux pe care Nicoleta Luciu l-a scos la vânzare? Este situat în Delta Văcărești, iar priveliștea este uluitoare. FOTO

Nicoleta Luciu a renunțat la cariera de succes pentru afaceristul Zsolt Csergo 

Debutul Nicoletei Luciu în televiziune a fost promițător și un real succes. Aceasta a dezvăluit că tot ce a făcut i-a adus multe satisfacții pe plan profesional.

”În primul rând am debutat ca model când aveam 15 ani, după care am evoluat, am făcut vreo 15 ani şi acest hobby al meu pentru că am îmbinat utilul cu plăcutul. (…) Când am debutat noi se câştigau foarte mulţi bani. Acum nu mai ştiu preţurile, dar ştiu că la vremea respectivă generaţia de aur făcea foarte mulţi bani la vremea respectivă.

Şi asta pentru că erau foarte multe job-uri şi… puţine modele. (…) Crăiasa Zăpezii, am încheiat practic şi prezentarea, dar să ştii că am avut emoţii. Nu ştiu de ce. În mod normal n-ar fi trebuit să am, dar uite că am avut. (…) Nu m-am plâns niciodată pentru că îmi place ceea ce am făcut, n-am regretat niciun moment al vieţii mele, toate au venit la timpul lor, copiii la timpul lor, adică am încercat toate meseriile care puteau fi încercate în showbiz, le-am făcut cu plăcere, cu drag .” a adăugat Nicoleta Luciu.

Citeste si: Nicoleta Luciu, criticată dur după ce și-a făcut mai multe operații estetice. Fanii o acuză că s-a schimbat radical