Nicoleta Nuca, acuzata ca isi photoshopeaza abdomenul dupa ce s-a fotografia la sala ASA! Raspunsul concurentei de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a venit pe loc

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 iul 2022, 07:00
Nicoleta Nuca de la "Bravo, ai stil! Celebrities", acuzata ca foloseste Photoshop
Sursa: Instagram

Nicoleta Nuca, una din vedetele de la "Bravo, ai stil! Celebrities", a avut parte de o remarca rautacioasa din partea unui urmaritor pe o retea de socializare.

Nicoleta Nuca abia asteapta inceperea show-ului "Bravo, ai stil! Celebrities" si pentru a arata cat mai bine si pentru ca hainele sa ii puna in valoare trupul foarte bine sculptat, cantareata petrece ore bune la sala de forta unde trage din greu. Insa nu doar asta este totul, caci Nicoleta Nuca are grija si la alimentatie, vedeta recunoscand ca nu exagereaza si din cand in cand isi mai face si pofetele asa cum s-a intamplat si in cea mai recenta vacanta in care a fost plecata alaturi de iubitul ei care a si cerut-o in casatorie.

Nicoleta Nuca munceste din greu la sala pentru a fi in forma la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Nicoleta a marturisit ca in ciuda faptului ca s-a rasfatat din plin cu bucate alese si insasi relaxarea, corpul ei nu a avut de suferit: "Deși am făcut o pauza de o săptămâna de la sala, am avut oricum grija la ceea ce mănânc (cu o singura excepție) și asta e abdomenul meu după aceasta pauza..."

Iar cantareata nu a stat pe ganduri si a postat cea mai recenta imagine cu ea de la sala unde i se vedeau patratelele de pe abdomen. Trebuie sa recunoastem ca vedeta de la "Bravo, ai stil! Celebrities" este in mare forma dupa cum recunosc si unii urmaritori ai ei, insa altii sunt de parere ca este vorba doar de Photoshop. Asta i-a scris o urmaritoare Nicoletei pe Instagram, insa cantareata a lamurit-o rapid si i-a zis in gluma ca: "Da da, lucrez la greu la sala pentru acest Photoshop!" 

Citeste si: Detalii nestiute despre despre relatia Ilincai Vandici cu sotul ei, Andrei Neacsu: "Ma vana de ani de zile, nu stiam cine e..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicoleta Nuca de la "Bravo, ai stil!", impatimita a sportului

Citeste si: Nicoleta Nuca, rasfatata ca o diva de la Hollywood de logodnicul ei! Concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a baut sampanie cu foite de aur

Pe Nicoleta Nuca o puteti urmari din aceasta toamna la "Bravo, ai stil! Celebrities" in calitate de concurenta, cantareata abia asteptand sa isi surprinda publicul cu o alta latura a sa: "„  Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea

de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac.  Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities” va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor  ”, spune
Nicoleta Nucă. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.