Nicoleta Nucă, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu depresia: ”Te izolezi de familie, de oameni, nu te bucură nimic” Cum a reușit fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” să depășească cele mai crunte momente din viața ei

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 09 sep 2022, 02:30

Nicoleta Nucă, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu depresia

Sursa: Instagram Nicoleta Nuca

Nicoleta Nucă a făcut dezvăluiri incredibile despre cea mai grea perioadă din viața ei. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” s-a luptat cu depresia. Cum a reușit să depășească această etapă din viața ei?

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, însă lucrurile nu au fost întotdeauna roz în viața ei. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a mărturisit că, în trecut, s-a confruntat cu depresia. Cum a reușit artista să treacă peste momentul de cumpănă din viața ei?

Nicoleta Nucă, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu depresia: ”Te izolezi de familie, de oameni, nu te bucură nimic”

Nicoleta Nucă a dezvăluit că a reușit să se vindece de depresie cu ajutorul unui psihoterapeut și cu susținerea celor apropiați, care au ajutat-o să treacă peste momenetele dificile. Aceasta a mărturisit că primele semne ale bolii sunt izolarea de familie și de oameni, precum și faptul că nimic nu te mai bucură.

”Am trecut printr-o depresie, dar am reușit încet să trec peste acea parte.

Am apelat la ajutorul unui psihoterapeut, pentru că de multe ori deși înțelegem problema pe care o avem, însă este de ajutor să mai primești o părere exterioară sau să vezi lucrurile din exterior, cum le văd și alții. Începe totul de la starea de spirit, n-ai chef de nimic, nu te bucură absolut nimic în lumea asta, n-ai chef să faci activitățile pe care le faci în mod normal, te izolezi de familie, de oameni.
Astea sunt primele semne”,
a declarat Nicoleta Nucă.

Citeste si: Ruxi, Bravo, ai stil! Celebrities. Descoperă cine este Ruxi, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Tot ce trebuie să știi despre ea!

Nicoleta Nucă se pregătește de nuntă:“Va fi ceva restrâns, cu o mână de oameni”

 Nicoleta Nucă trece prin cea mai frumoasă etapă a vieții ei, artista a fost cerută anul acesta în căsătorie și se pregătește pentru nuntă.

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” formează un cuplu de patru ani cu Alex Ursache. Aceasta a povestit, recent, că nu își dorește o nuntă mare, ci ceva restrâns, doar cu familia și prietenii apropiați.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

N-am planificat încă nunta deoarece suntem în pandemie. Am o listă întreagă de rochii. Ne gândim la ceva foarte restrâns, cu o mână de oameni, adică familia și cei mai apropiați oameni, cred că nici 20. Undeva peste hotare ne-am gândit s-o facem, în Italia undeva în Capri, nu mă văd în România ”, a dezvăluit artista în luna octombrie.

Citeste si: Puțini știu acest lucru despre ea. Drama care i-a marcat viața lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a pățit concurenta la 13 ani?

 

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.