Nicoleta Nucă este însărcinată cu primul copil! Vedeta și noul ei partener formează un cuplu de doar două luni

Autor: Laura Macovei

Vestea a surprins pe toată lumea, mai ales datorită faptului că artista are o relație de doar două luni cu actualul partener, Bogdan Anton

Sursa: Facebook

Nicoleta Nucă trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Artista se pregătește să devină mamă pentru prima oară.

Vestea a surprins pe toată lumea, mai ales datorită faptului că artista are o relație de doar două luni cu actualul partener, Bogdan Anton. Acest moment special vine după despărțirea neașteptată de logodnicul ei, Alex Ursache, alături de care avea planuri de căsătorie.

Citește și: Nicoleta Nucă, pusă la zid de hateri: „ADHD-ul este vreo modă?” Cum a răspuns vedeta răutăților din mediul online

Nicoleta Nucă, însărcinată cu primul copil

Chiar dacă și-a început noua poveste de dragoste la scurt timp după despărțirea de Alex, Nicoleta Nucă a ales să păstreze discreția în privința relației cu Bogdan Anton. Artista nu a oferit multe detalii despre iubitul său, preferând să își protejeze viața personală de ochii curioșilor. Deși au fost surprinși împreună la diverse evenimente mondene, Nicoleta a evitat să îl expună public pe rețelele sociale.

Recent, în cadrul unui interviu exclusiv pentru CANCAN.RO, Nicoleta a oferit câteva indicii despre această alegere. Se pare că relația lor este încă la început, însă lucrurile par să evolueze rapid, surse apropiate confirmând că vedeta este deja însărcinată.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

„Nu o să vorbesc foarte mult despre relație. Deși am fost deja surprinși împreună, în continuare aleg să mențin relația cât se poate de personală, de intimă. Încercăm să o ținem cât se poate de departe de ochii lumii, cel puțin în momentul de față. Vedem pe parcurs dacă o fi cazul să ne expunem, dar în principiu sunt destul de privată în ceea ce privește viața personală”,

a menționat cântăreața pentru Cancan.

Prietenii apropiați sunt la curent cu această veste, însă publicul larg a rămas în așteptarea unei confirmări oficiale.

Nicoleta Nucă și Alex Ursache și-au spus adio după 7 ani de relație

Când Nicoleta Nucă a anunțat despărțirea de Alex Ursache, mulți au fost surprinși, mai ales că relația lor dura de aproape 7 ani și erau pe punctul de a se căsători.

Citește și: Boala cu care a fost diagnosticată Nicoleta Nucă! „Cât de puține motive am să mai trăiesc”

După ce a confirmat ruptura de toboșar, artista a apărut în public pentru prima dată la un eveniment de beauty, unde a arătat multă încredere și a vorbit deschis despre proiectele sale profesionale, relația toxică pe care a experimentat-o în trecut și momentele de vulnerabilitate pe care le traversează în urma despărțirii.