Nicoleta Nucă, pusă la zid de hateri: „ADHD-ul este vreo modă?” Cum a răspuns vedeta răutăților din mediul online

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 mar 2024, 16:55

Nicoleta Nucă, pusă la zid de hateri: „ADHD-ul este vreo modă?” Cum a răspuns vedeta răutăților din mediul online

Sursa: Nicoleta Nucă TikTok

Nicoleta Nucă, una dintre cunoscutele voci din industria muzicală românească, a fost recent în centrul atenției online, dar nu într-un mod pozitiv. Șatena a fost criticată, după ce a anunțat boala cu care se confruntă.

Pe platforma de socializare TikTok, Nicoleta Nucă a vorbit despre experiența sa personală, explicând modul în care ADHD afectează viața ei de zi cu zi. Artista a încercat să aducă în atenția publicului aspecte mai puțin cunoscute ale acestei tulburări, sperând să inspire empatie și înțelegere, însă a stârnit doar răutate.

Nicoleta Nucă, ținta haterilor după ce a împărtășit public experiența sa cu tulburarea ADHD

Am ADHD, normal că sunt deja epuizată deși doar m-am machiat și îmbrăcat. Am ADHD, normal că mă apucă curățenia când ar trebui să ies din casă. Am ADHD, normal că întârzii peste tot. Am ADHD, normal că am uitat să mănânc. Am ADHD, normal că trebuie să fac mai multe lucruri în același timp. Am ADHD, normal că mi-am uitat lucrurile și apa în vestiar ”, a spus Nicoleta Nucă în cadrul unui videoclip postat pe TikTok.

Reacțiile haterilor nu au întârziat să apară. Unii internauți au pus sub semnul întrebării necesitatea expunerii publice a acestei informații personale, criticând-o pe artistă pentru că ar căuta atenție sau simpatie.

Citește și: Boala cu care a fost diagnosticată Nicoleta Nucă! „Cât de puține motive am să mai trăiesc”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

ADHD-ul este vreo modă? Ești femeie normală, nu ai ADHD ”, „ Stările acestea le poate avea orice persoană. Înseamnă că noi toți avem ADHD ”, au răspuns haterii în secțiunea de comentarii.

@nicoletanuca Story of my life 🤣😅 #adhd #adhdlife #adultadhd #adhdawarness #adhdtok #adhdromania #adhdfunny #viatacuadhd #adhdinwomen ♬ original sound- nicoletanuca

Cum a descoperit Nicoleta Nucă faptul că suferă de ADHD

Într-un răspuns emoționant către fanii săi, artista a subliniat importanța conștientizării și normalizării problemelor de sănătate mintală. A recunoscut că știe că este o persoană normală, dar și-a exprimat dorința de a contribui la deschiderea unui dialog despre ADHD și alte tulburări mintale, în speranța că acest lucru va ajuta și alți oameni care se confruntă cu astfel de provocări.

„Într-o seară, când scrollam pe TikTok, mi-a apărut un video despre ADHD. Mi-am dat seama că bifez cam tot ce spunea acel medic psihiatru, așa că am început să mă documentez mai mult despre ADHD, am citit diverse articole de specialitate și m-am dus cu tema făcută la doamna doctor. Ea mi-a zis că se gândise la această variantă, dar și-a dorit să excludă alte posibile tulburări psihoemoționale.

În prezent, urmez tratamentul pentru ADHD și simt că am pornit pe calea spre o viață mai bună,”   spunea Nicoleta Nucă, în urmă cu ceva timp. 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.