Nicoleta și-a pierdut viața chiar de ziua ei. Femeia a fost ucisă de un șofer beat și drogat în Popești Leordeni „A prins-o între două mașini și la spital a decedat”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 04 sep 2023, 09:15

Accident Popești Leordeni

Sursa: Antena 3 CNN

Femeia ucisă de șoferul drogat în Popești Leordeni și-a pierdut viața chiar de ziua ei. Aceasta se afla cu tortul în mână în momentul în care a fost acroșată.

Martorii fac dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care șoferul drogat a intrat cu mașina în femeia în vârstă de 56 de ani.

Femeia în vârstă de 56 de ani își serba ziua de naștere

Victima, o femeie în vârstă de 56 de ani, ieșise la poartă pentru a primi tortul făcut de o vecină. Aceasta urma să-și sărbătorească ziua de naștere, însă în loc să fie prezenți la petrecerea aniversară, apropiații se pregătesc de înmormântare.

Citește și: Accident cumplit între un autocar plin de nuntași și un camion! Sunt cel puțin șase morți și peste 40 de răniți

Șoferul beat și drogat a pierdut controlul volanului și a intrat în alte două mașini. Femeia în vârstă de 56 de ani a fost prinsă între fiarele mașinilor, decesul fiind declarat la spital.

Martori la întreaga tragedie au fost doi vecini, femeia care venise cu tortul, dar și un bărbat.

Citește și: Apar noi imagini cu șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai. În mașina lui Vlad Pascu se aflau mai multe persoane

Femeia în vârstă de 56 de ani a învins cancerul și nimeni nu se aștepta ca aceasta să sfârșească într-un mod atât de tragic, chiar de ziua ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Martorii fac mărturii cutremurătoare

Trebuia să își serbeze ziua. A venit altă persoană cu tortul la poartă și a venit un nebun, un drogat, un bețiv și a luat-o la rând aici. A distrus niște mașini, a prins-o între două mașini și la spital a decedat ” a spus un vecin, martor la întreaga tragedie.

Citește și: ,,Sună, mă, la salvare! S-a făcut varză". Un autocar cu zeci de ucraineni a fost strivit de un limitator de înălțime, la Năvodari. A fost activat planul roșu

Vecinii au doar cuvinte de laudă la adresa femeii în vârstă de 56 de ani, despre care spun că avea un suflet bun și era o persoană liniștită și la locul ei.

Citește și: „Voia să-i cumpăr iepuraşi". Bunica băiețelului de 3 ani este sfâșiată de durere după decesul acestuia

Șoferul vinovat a fost testat pozitiv la amfetamină și avea o alcoolemie de 1,12 mg/l, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta susține că în urma tragediei pe care a provocat-o, a fost lovit de mai multe ori de către martorii adunați la locul tragediei, fiind deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Martorii susțin că bărbatul nu era coerent și nu realiza proporțiile tragediei pe care o provocase.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.