Nicoleta Svarlefus: Luna in Berbec! Cum este afectata fiecare zodie de acest fenomen!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 ian 2018, 16:51

Circulatia, mai ales in zona capului, poate fi defectuoasa in zilele Berbecului, asa ca apar mai frecvent dureri de cap, ameteli, migrene. Alimentele rosii ajuta ca irigarea sa se faca in mod optim si totul sa fie mai usor.

Berbec
Este posibil să-şi dorească să regândească planurile de călătorie sau investiţiile mari. Acum par să fi intrat într-un circuit spiritual, care îi obligă să se vadă, să se recunoască în suma acţiunilor pe care le-au întreprins şi, pentru prima oară, să aibă îndoieli vis-a-vis de acestea.
 
Taur
Regretele pot constituti o motivaţie pentru întoarcerea la studii pentru cei maturi, dar si pentru cei tineri care realizează că s-au depăratat prea mult de dorinţele lor.

Gemeni
Este posibil să aibă dificultăţi cu comunicarea în relaţie. Ştiu amândoi că există sentimente, că atracţia funcţionează şi ea, dar ceva transpare din conversaţia lor. S-ar putea să simtă că ceva lipseşte aşa că să nu pună prea multă presiune.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.