Cum arată noua casă a cântăreței Nicoleta Voica. Imagini spectaculoase cu vila artistei FOTO

Author: Mihaela Ghita
Actualizat: 05 aug 2022, 08:50

Nicoleta Voica, cântăreață

Sursa: Facebook

Imobilul pe care îndrăgita artistă îl construieste este se află în Timișoara și este estimat la o valoare de 200.000 de Euro.

Dacă în mod normal majoritatea oamenilor se mută de la o casă mai mică la una mai mare, artista a ales să procedeze invers și asta pentru că spune ea, a ajuns la concluzia că nu are nevoie de foarte mult spatiu. Un alt motiv pentru care a optat pentru o locuiță mai mică decat cea pe care a avut-o înainte este admiratia pentru arhitectura americană.

Citeste si: Nicoleta Voica: Nu mi-am schimbat silicoanele, le am de 25 de ani!

În urma unui turneu în America a descoperit că i-ar placea o astfel de casă, s-a gandit chiar și la achziția uneia acolo însă si-a dat seama ca investiția era una prea mare în comparatie cu beneficiile acesteia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nicoleta Voica și-a scos la vânzare vila de 300.000 de Euro 

Nicoleta Voica a locuit pentru câțtiva ani într-o vilă mare cu 4 dormitoare și o curte uriașă unde și-a facut chiar și o fermă. Solista nu s-a adaptat niciodată vieții de acolo  și nu a trecut mult timp până când și-a dat seama ca imobilul era prea mare pentru ea și proaspătul ei soț Alin Bagiu. 

Citeste si: Afla secrete de familie de la Nicoleta Voica si fiica ei, Andreea Voica !VIDEO

În urmă cu un an, Voica a scos la vânzare ”palatul” din Timișoara în schimbul sumei de 300.000 de euro, urmând ca banii pe care-i vor obține să acopere cheltuielile la casa nouă. Unul dintre motivele pentru care Nicoleta a decis să renunțe la vila de 300.000 de euro a fost aceea că urcatul și coborâtul scărilor de mai multe ori pe zi devenise o activitate mult prea obositoare pentru ea.

În ce stadiu se află construcția 

Nicoleta Voica s-a orientat către un teren dintr-un cartier rezidențial situat în apropierea orașului Timișoara. Artista nu a optat pentru o zona premium din buricul orașului ci mai degrabă s-a situat într-un loc accesibil oamenilor obișnuiți. După ce și-a cumpărat terenul, s-a apucat de construcție, iar aceasta este ridicată în proporție de 60%, urmând ca în scurtă vreme să se înceapă finisajele interioare.

Solista speră ca până la finalul anului, să se mute în casa cea nouă. 

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.