Nicos a vrut sa "i-o sufle" pe Alexandra lui Mihai? Se dau cartile pe fata la Puterea dragostei

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 02 aug 2020, 16:27

Nicos da cartile pe fata! La Puterea dragostei se dau cartile pe fata! Nicos a fost acuzat ca a vrut sa i-o sufle pe Alexandra lui Mihai. Care e adevarul?

Mihai e in razboi cu toata casa! Tanarul concurent de la Puterea dragostei a aruncat cu acuzatii in stanga si in dreapta si a reusit sa intre in dizgratiile unui numar impresionant de persoane.

Dupa ce a incercat sa intre intr-o relatie cu Alexandra, Mihai parca si-a pierdut mintile si a aratat un comportament cel putin neplacut fata de colegii de competitie. Initial toata lumea ii era aproape, iar baietii incercau sa il incurajeze si sa in imbateze, pe masura ce Alexandra ii facea tot felul de "surprize" neplacute lui Mihai.

Cu timpul insa, baietii au inceput sa vada in Mihai un caracter inconsecvent, o persoana care nu stie sa argumenteze o idee si un om care aduce acuzatii nefondate.

Nicos a vrut sa "i-o sufle" pe Alexandra lui Mihai? Se dau cartile pe fata la Puterea dragostei

Cea mai recenta acuzatie a lui Mihai i-a fost adusa lui Nicos, cum ca ar fi incercat sa i-o sufle pe Alexandra lui Mihai.

Nicos a spus tot astazi, in prima Gala a sezonului.

Citeste si: Incredibil! Nimeni nu se astepta la asta: Alexandra i-a dat pe spate pe toti baietii! "Eu va spun direct acum!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mariana l-a refuzat din vorbe pe Nicos, dar gesturile ei spun altceva! Ce au vorbit cei doi in camera rosie

O place sau nu Nicos pe Alexandra? Iata materialul video in care Nicos spune lucrurilor pe nume:

Citeste si: Dezvaluiri incendiare la Puterea dragostei. Alexandra si Nicos se cunosc! Ce ii leaga pe cei doi

Citeste si: Lui Nicos i s-au aprins calcaiele: o vrea! Ce a aflat Nicos de la Cristian

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.