Nicos arunca bomba! "Are o relatie acasa si un copil!" Urmariti o noua Gala incendiara Puterea dragostei duminica, 21 februarie, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 feb 2021, 22:22
Nicos face dezvaluiri socante despre una dintre concurentele de la Puterea dragostei!

O nouă ediție de Gala Puterea dragostei presarata cu multe momente tensionate are loc duminica, 21 februarie 2021, la Kanal D.

Dupa ce in editia de sambata a emisiunii Puterea dragostei concurentii au declansat noi tensiuni si conflicte generate de gelozii, orgolii sau dezvaluiri neasteptate, in editia de duminica, in Gala spiritele continua sa fie aprinse si se ivesc tot felul de rasturnari de situatie care nu fac decat sa le arate adevaratele caractere ale concurentilor.

In editia de sambata Cristina Mihaela a anuntat cine sunt cele mai votate fete si respectiv, cei mai votati baieti, urmand ca in editia de Gala de duminica, aceasta sa anunte fata si baiatul, favoriti ai saptamanii, dintre cei sase.


Astfel, cei mai votati trei baieti au fost desemnati de catre public: George, Marinescu si Cristian Comanici, iar cele mai votate trei fete au fost desemnate Alexandra, Madalina si Maria.

Nicos revine in emisiune si face o dezvaluire socanta!

In Gala de duminica, 21 februarie, Nicos revine cu aceeasi atitudine razbunatoare care deja l-a consacrat si face noi afirmatii uluitoare despre una dintre concurente.

Acesta sustine despre una dintre fete ca ar avea o relatie in afara emisiunii si mai mult decat atat si un copil. Se pare ca cea vizata este nimeni alta decat Maria, care este efectiv blocata de cele spuse de Nicos.

"Ce cauti aici cand stii care e cel mai mare secret al tau? Ca ea are o relatie acasa si un copil!",

spune Nicos.

Seria tensiunilor continua cu discutia aprinsa dintre Seya si Andrada, pe fondul geloziei. Se pare ca Andrada a fost deranjata teribil de aparitia in cadrul emisiunii a senzualei Seya, care s-a aratat interesata de Cazi. Desi Andrada nu i-a dat prea mari sperante noului ei pretendent, aceasta pare sa fie macinata de gelozie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Eu sunt Andrada bombardiera si fac ce vreau!", spune Andrada ironic.

"Aoleu, mai slabeste! Ca ai bagat prea multa shaorma in tine!", ii da replica Seya.

Aflati cum va reactiona concurenta, dar si ce va avea de spus Marinescu, in editia de Gala Puterea dragostei de duminica, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Seya este noua concurenta de la Puterea dragostei! Iata ce detalii au iesit la iveala despre frumoasa bruneta!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sambata, 20 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Cearta cumplita intre Madalina si Alexandra! "E cea mai mare falsa!"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.