Nicos de la ''Puterea dragostei'' este distrus! A postat mesajul azi noapte: ''A MURIT dintr-o data (..) O va lua de nevasta maine inainte sa plece de tot acolo sus''

Author: Oana Iosif
Actualizat: 04 sep 2020, 10:36

Nicos de la Puterea dragostei a postat un mesaj tulburator pe o pagina de socializare.

Concurentul ''Puterea dragostei'' este in stare de soc dupa ce iubita celui mai bun prieten al sau s-a stins brusc din viata. 

Nicos de la ''Puterea dragostei'' este in doliu

Nicos si tatal sau sunt absoluti socati de vestea primita azi noapte. Se pare ca iubita celui mai bun prieten al sau din copilarie s-a stins din viata brusc, in ciuda faptului ca era tanara si nu prezenta niciun fel de semn de boala.

Aceasta si prietenul lui Nicos urmau sa se casatoareasca in ianuarie si sa isi inceapa viata impreuna. Din cauza evenimentelor nefericite, acesta se va casatori cu ea post mortem. 

Se pare ca prietenul sau nu isi doreste sa isi faca numele public, dar in acelasi timp isi doreste sa avertizeze lumea cu privire la povestea trista si la moartea subita a unei fete atat de tinere. 

Citeste si: Nicos si-o dorea pe Mona! Ce mesaje ii putea trimite! S-a aratat totul in emisiune!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce mesaj a postat Nicos pe o retea de socializare

Nicos a postat anuntul in aceasta dimineata, probabil in momentul in care a primit vestea. Va avertizam ca povestea este una extrem de emotionanta si de trista. 

''Iubita prietenului meu din copilarie a murit ieri. A murit dintr-o data deoarece i-a pocnit o vena la cap... asa fara motiv. Deoarece el nu vrea sa fie mediatizat nu voi da nume. Urmau sa aiba cununia in ianuarie... dar din ''fericire'' pentru el va grabi procesul si o va lua de nevasta maine inainte sa plece de tot acolo sus! Nu imi vine sa cred...

Bai, te iubesc si fii tare, viata mea! Sunt langa tine'', este mesajul lui Nicos. 

Povestea este una extrem de trista si cu un puternic impact emotional. Nu putem decat sa ii uram concurentului ''Puterea dragostei'' multa forta si condoleante. 

Citeste si: Nicos si Alexandra, scandal in emisiune! S-au despartit, dar ea e geloasa pe Andrada: "Ti-ai batut joc de mine"