Nicos, dezvaluiri socante despre unele concurente! "Dormiti in telefon cu alti barbati! Pai voi sunteti femei?" Aflati cum vor reactiona fetele, MARTI, 9 februarie, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 feb 2021, 19:22
nicos puterea dragostei Foto(4)
Nicos face dezvaluiri socante despre unele fete din casa iubirii.

Nicos revine din nou cu o dezvaluire bomba in casa Puterea dragostei, despre concurentele din cadrul emisiunii.

Dupa ce au trecut impreuna printr-o Gala mai putin tensionata, care s-a incheiat in mod surprinzator fara plecarea nimanui acasa, concurentii de al Puterea dragostei au inceput noua saptamana in forta. Acestia revin la vechile neintelegeri si tensiuni iscate din cauza rivalitatilor si a caracterelor puternice.

Si editia de marti a emisiunii Puterea dragostei se anunta una de-a dreptul incendiara. Concurentii par sa nu fie deloc dispusi sa renunte la propriile lor orgolii, astfel ca acestia vor continua si marti sa se atace fie subtil, fie in mod direct si fara menajamente.


Daca in prima zi a saptamanii discutiile tensionate au pornit oarecum de la ceea ce s-a intamplat in timpul Galei de duminica si au ajuns la conflicte de amploare, marti, acestia recurg chiar la comportament agresiv.

Nicos da cartile pe fata si spune tot ce stie despre fetele din casa Puterea dragostei!

Ziua de marti incepe in casa Puterea dragostei cu o noua serie de replici acide intre Nicos si unele concurente.

Asta dupa ce tanarul devine extrem de nervos si face cateva deavaluiri socante despre unele fete. Acesta afirma ca toate au sau isi cauta alte relatii in afara emisiunii, in ciuda faptului ca in timpul filmarilor par extrem de preocupate de cunoasterea baietilor din casa.

"Pai vedeti cum sunteti in calduri toate de acolo! Ca aruncati vina pe toti baietii si dormiti in telefon cu alti barbati! Mariana, Aya si toate fetele vorbiti in fiecare seara cu alti barbati! Pai voi sunteti femei?",

spune raspicat Nicos.

Tot in editia de maine, unii dintre concurenti isi reamintesc scopul intrarii lor in cadrul emisiunii si se lasa purtati de fiorii iubirii, incarcand in sfarsit sa lase deoparte orgoliile si vechile nemultumiri. Astfel, Romeo indrazneste sa o sarute pe Mihaela, noua concurenta a rality-show-ului, avand de gand chiar sa formeze un cuplu cu aceasta. Pe de alta parte, Marinescu, cel care avea mereu de gasit un cusur tuturor fetelor din casa, dar mai ales Mariei, cu care a avut multe schimburi de replici acide, de aceasta data tanarul pare ca

a dat totul uitarii si o saruta pe nimeni alta decat Maria.

Insa momentele romantice sunt acaparate de un nou mare conflict iscat in casa baietilor, intre Codrut si Alex. Dominat de gelozie, dupa ce Alex Stoica a recunoscut ca o place pe Alexandra, Codrut rabufneste si ii cere socoteala rivalului sau. insa nici Alex nu se lasa mai prejos si incearca sa ii tina piept lui Codrut.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Alexandra n-o sa fie niciodata a ta, ma crezi? Pentru ca esti un fatalau!",

ii spune Alex rivalului sau.

Aflati pana unde va ajunge conflictul celor doi concurenti, dar si ce alte secrete uluitoare vor iesi a iveala despre unele fete, intr-o noua editie incendiara, marti, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 8 februarie 2021 – A doua parte- VIDEO. Alex Stoica se repede să o sărute pe Alexandra, Codruț sare la bătaie

Citeste si: Adriana și Alex, noul CUPLU de la Puterea dragostei? "Recunoaște că îți place"

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, miercuri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.