Nicos, iesire nervoasa fara precedent in GALA Puterea dragostei! Iata ce anume l-a infuriat si cum a reactionat tanarul, dupa un schimb de repici acide cu Alexandra!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2020, 19:19
Puterea dragostei la Kanal D Foto(6)
Nicos paraseste platoul emisiunii, dupa un schimb de replici dure cu Alexandra

Alexandra a dat cartile pe fata si a facut cateva marturisiri care l-au deranjat pe Nicos, fostul ei iubit!

In editia de Gala Puterea dragostei e astazi, Alexandra si Nicos au reluat discutiile in cotradictoriu si, dupa un schimb de replici rautacioase, Nicos s-a infuriat enorm si a incercat sa isi impuna punctul de vedere si mai ales sa o puna la punct pe fosta lui iubita.
Alexandra a dezvaluit adevarul despre intentiile lui Nicos, avute la inceputul relatiei lor. Aceasta a declarat ca fostul ei iubit intentiona atunci ca ei sa devina un cuplu puternic, placut de catre public pentru ca in final sa castige competitia.

Dezvaluirile Alexandrei l-au enervat enorm pe Nicos, insa si mai mult l-au iritat si multele reprosuri venite si din partea Marianei si a Monei, care nu s-au putut abtine si au intervenit si ele.

Citeste si: Nicos de la ''Puterea dragostei'' este distrus! A postat mesajul azi noapte: ''A MURIT dintr-o data(..) O va lua de nevasta maine inainte sa plece de tot acolo sus''

Nicos, reactie nervoasa necontrolata, dupa un schimb de replici acide cu Alexandra, Mariana si Mona!

Pe de o parte, Mariana a spus ca a deranjat-o foarte mult comportamentul lui Nicos fata de Cristian Comanici, pe care l-a jignit si l-a ironizat.
"Ceea ce este amuzant cu aceasta discutie este ca Mariana se simte inca deranjata, chiar daca in momentul de fata nu mai exista astfel de conflicte! Imi pare rau daca am facut pe cineva sa se simta prost de la fete, de la hotel! Cu Cristian vad ca ne intelegem bine deocamdata! Nu ma deranjeaza

cu nimic! Avem o relatie ca intre doi oameni normali!", a spus Nicos.
Desi a incercat sa explice tuturor ca regreta cumva tot ceea ce s-a intamplat pana acum, Nicos a continuat sa fie pus la zid de aproape toate fetele, spunandu-i ca le-a injurat si le-a injosit, fapt ce l-a infuriat teribil. Tanarul a parasit emisiunea, tipand ca nu mai sta in emisiune.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Hai sa nu mai exageram atat de mult ca suntem la televizor! Injoseala, eu nu injosesc, eu ii reprosez Alexandrei ceea ce am vrut eu referitor la emisiune! Nu mai stau in platou!", a spus Nicos.