Nicos, noi dezvăluiri despre Marinescu: "Am intrat peste el în cameră și..." Cum l-a filmat pe concurentul de la Puterea Dragostei?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 01 oct 2020, 19:00
Nicos și Marinescu, din nou în conflict
Sursa: Captură KANAL D

Se încing din nou spiritele la Puterea Dragostei, iar Marinescu, cel mai controversat concurent al acestui sezon, este din nou în mijlocul conflictelor.

De când a intrat în casa Puterea Dragostei, Marinescu a reușit să dea naștere foarte multor conflicte. Nu de puține ori s-a întâmplat ca replicile acestuia să stârnească furia celorlalți concurenți, astfel că s-a ajuns în repetate rânduri la scene de violență fizică. Mai mult decât atât, Akebono și Paul au fost descalificați după o ceartă puternică cu Marinescu.

Cum a fost filmat Marinescu? Nicos a dat toate detaliile

Toți băieții din casa Puterea Dragostei sunt împotriva lui Marinescu. De când s-a întors din nou în competiție, Marinescu este acuzat că nu face altceva decât să îi provoace pe ceilalți concurenți, interesul lui fiind ca aceștia să fie eliminați din emisiune din cauza comportamentului violent, lucru care deja s-a întâmplat cu Akebono și Paul.

Vrând să arate care este adevărata față a lui Marinescu, Nicos l-a filmat pe acesta și a povestit totul în emisiune, fără să facă, deocamdată, publică filmarea.

Nicos: Eu a trebuit să îi înapoiez bănuții lui Marinescu, l-am luat pe Comănici pentru că era pe etaj, nu știu, cobora de pe terasă, l-am luat drept mator, plus, am scos telefonul și filmam ca să am și eu ceva la mână că i-am dat bănuții înapoi. În momentul în care am pornit filmarea telefonului și am apăsat pe clanță, îl auzeam pe Marinescu cum vorbea.

Nu am apăsat până la final pe clanță pentru că am stat vreo 12-13 secunde, a formulat vreo două fraze și abia după am intrat peste el în cameră. Tot pe filmare, în timp ce i-am dat bănuții, era așa (n.r îi făcea semn lui Nicos să tacă). Eu aș putea dovedi și în secunda asta chestia asta, doar că el nu mi-a dat acordul să arăt chestia asta. De aceea nu pot să trec peste cuvântul lui.

Marinescu: Mie mi se pare normal, Nicos, ca în camera de hotel fiecare să aibă parte de intimitatea lui. Tu nu poți să vii, nici măcar nu ai avut bunul simț să bați la ușă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicos: Câți prieteni pot să am, încât a luat legătura cu un avocat care ce credeți? E prietenul meu.

Astfel, se pare că Nicos l-a surprins pe Marinescu în timp ce acesta vorbea cu un avocat, însă nu a vrut să dezvăluie mai multe informații.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.