Nicos si Andrada formeaza deja un cuplu? Ce mesaje a dat David pe post: "Vreau sa-ti dau o declaratie de dragoste"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 aug 2020, 19:00
David a venit cu mesaje "compromitatoare" pentru Andrada

O noua faza a razboiului pe mesaje dintre fostii iubiti David si Andrada s-a petrecut astazi, la "Puterea dragostei".

David a venit, la randul lui, cu niste mesaje care ar sustine ca Nicos si Andrada sunt deja impreuna, dar ca nu anunta inca oficial faptul ca formeaza un cuplu.

Anterior, pe post au aparut mesaje care ar fi dovedit ca David a inselat-o pe Andrada, insa toti concurentii, inclusiv David, au sustinut ca acel cont nu era al lui.

David a fost criticat pentru ca a apelat si el la aceeasi tactica, aducand mesaje in emisiune.

Unul dintre mesaje vorbea despre faptul ca Nicos i-a transmis "Te pupic" Andradei si ca el ii scria ca de saptamana viitoare vor anunta ca sunt impreuna, ea aproband ce ii scria.

David s-a despartit in emisiune de Andrada!

David a anuntat in emisiune decizia despartirii de Andrada, ceea ce a reprezentat o lovitura dura pentru bruneta.

Aceasta i-a reprosat lui David ca a evitat-o mai multe zile, ea cautandu-l, dar fiind ignorata.

Andrada a plans cand a aflat ca David s-a despartit de ea. David a spus ca nu dorea sa discute subiectul in afara show-ului Puterea dragostei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Despartirea a fost pusa pe seama faptului ca parintii lui David nu ar fi de acord cu relatia respectiva, ei neconsiderand-o potrivita pe Andrada pentru baiatul lor.

Pana la despartire au tot fost tensiuni intre David si Andrada, ea acuzand ca nu ar fi fost decat o optiune secundara pentru David, care ar fi fost atras mai intai de alte fete din casa Puterea dragostei.

"Esti un mincinos", l-a acuzat Andrada pe David, ea acuzandu-l si ca a inselat-o. Ciocnirea dintre cei doi dupa despartire a fost exploziva.

" De ce m-ai jignit? De ce ai vorbit urat despre mine pe live? Asa ti-am vorbit eu tie?", a intrebat David.

"Dar de ce nu mi-ai raspuns trei zile? E posibil sa nu pot sa dau de tine atata timp? E normal asa ceva? Te-ai folosit de mine!", a raspuns Andrada.

Mai multi concurenti au criticat abordarea lui David in privinta despartirii de Andrada si a motivului despartirii. Avand in vedere ca Nicos e si el singur dupa despartirea de Alexandra, o relatie intre cei doi nu este deloc exclusa. Mai ales faptul ca Nicos anunta ca se va orienta catre alta fata dupa ce s-a despartit de Alexandra, neputand fi vorba de o impacare cu aceasta.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.