Rasturnare incredibila de situatie! Nicos si Mariana s-au luat in brate in camera rosie, dupa ce el a facut-o sa planga! Formeaza un cuplu?

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 04 aug 2020, 18:51

Nicos si Mariana s-au luat in brate dupa ce el a facut-o sa planga In prima parte a emisiunii de astazi Puterea dragostei, Nicos a facut-o pe Mariana sa planga.

Nicos si Mariana s-au luat in brate dupa ce el a facut-o sa planga  In a doua parte, Nicos a incercat sa dreaga busuiocul si i-a si reusit.

In timp ce alti concurenti devastau casa "Puterea dragostei", Nicos s-a dus sa o impace pe Mariana. Desi reticenta la inceput, Mariana a acceptat ca Nicos sa o ia de mana. Ulterior cei doi au fost in camera rosie, acolo unde au mers mai departe!

Nicos si Mariana s-au luat in brate, in uralele celorlalti concurenti de la "Puterea dragostei" sezonul 3, care priveau prin televizor ce se intampla in camera rosie.

La iesirea din camera rosie, Mariana a confirmat ca ea si Nicos s-au impacat. Ramane acum intrebarea: vor forma cei doi, pana la urma, un cuplu? Mariana se stie ca deja l-a refuzat pe Nicos.

Nicos si Mariana s-au luat in brate dupa ce el a facut-o sa planga

Nicos si Mariana s-au luat in brate dupa ce el a facut-o sa planga Mariana a fost atacata de Gabita si Nicos in prima parte a emisiunii "Puterea dragostei" de astazi.

Cel care a atacat-o mai mult pe Mariana este Nicos.

"Esti ingamfata", a acuzat-o acesta.

Gabita a incercat sa puna batista pe tambal, insa Mariana a fost foarte afectata si a izbucnit in lacrimi. Ea a parasit platoul pentru a se calma.

Fetele au consolat-o si i-au spus ca nu trebuie sa puna la suflet, aceste lucruri fiind obisnuite intr-un show-concurs de acest gen.

Dupa ce Mariana a izbucnit in plans, a urmat o dezbatere intre cele doua case, cea a fetelor si cea a baietilor.

Cel mai probabil, atacurile lui Nicos pleaca de la faptul ca  Mariana l-a refuzat  pe acesta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Puterea dragostei 4 august: Mariana a plans! Cearta cu Nicos si Gabita

Puterea dragostei  4 august: Mariana a plans! Cearta cu Nicos si Gabita  Mariana Darilenco  este o tanara frumoasa din Republica Moldova. Mariana are 26 ani, traieste in Bucuresti si este cosmetician. Este o fire sociabila, sensibila, incapatanata, dar si puternica. Pentru ea, barbatul ideal ar trebui sa fie calm, intelegator, comunicativ, iar din punct de vedere fizic, sa fie inalt in primul rand, sa arate bine si sa fie mai mare ca ea ca varsta. 

Mariana Darilenco nu ar accepta sa fie inselata. Spune despre ea ca este o fire puternica, se iubeste foarte mult pe sine si crede ca asta o va ajuta sa cucereasca orice barbat.

Mariana a fost intrebata pe o retea de socializare ce parere are despre Cristian Comanici:

''Este un baiat cu mult bun simt si inteligent'',  a spus aceasta.

Citeste mai multe aici

Citeste si: Puterea dragostei 4 august: Mariana, in lacrimi dupa un conflict cu Gabita si Nicos! Ce s-a intamplat

Citeste si: Mariana de la "Puterea Dragostei", reacție dură după ce a fost comparată cu o fostă concurentă: "Îmi spui și mie ce asemănări există?"

Citeste si: Doamne, cat de frumoasa e sora Marianei de la Puterea dragostei. Cele doua seamana mult

 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!