Nicu Ceausescu, pasionat de echitatie! Cum arata pensiunea pentru cai pe care o patroneaza VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 07 nov 2020, 09:50

Asa isi incepe ziua Nicu Ceausescu, fiul fratelui mai mic al lui Nicolae Ceausescu.

 In pensiunea pentru cai pe care o patroneaza, se simte ca acasa. Iar lumea buna, bogatasi sau sportivi, isi aduce aici caii.  Si-a inceput afacerea la sfirsitul anilor '90 iar aceasta a inceput in timp sa creasca. 

Nicu Ceausescu recunoaste ca echitatia este un sport care nu poate fi facut decat de oamenii cu bani. Ginditi-va ca un cal de concurs poate ajunge si la un milion de euro.


Priveste cu mandrie catre caii care sar la obstacole. Si-ar fi dorit sa faca acest sport insa... Si totusi ceva-ceva tot a facut pentru pasiunea sa.

Iar visul lui de a face echitatie a fost implinit de fiu. La numai 18 ani, Cristian a castigat mai multe concursuri nationale si balcanice. Si totusi, nu poti sta de vorba cu Nicu Ceausescu fara sa nu iti amintesti de familia din care face parte. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.