Nicu Paleru, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Autor: Lavinia Medrea

Cântărețul Nicu Paleru a debutat pe ritmuri indiente, astăzi fiind unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică de petrecere.

Piesa “ Eu beau vinul cu borcanul ” este și astăzi, la peste două decenii de la lansare, ascultată la petreceri, iar duetele cu Emilia Ghinescu au făcut furori la nunțile românilor.

Citește și: Cine este și cât de frumoasă este Cristina, soția lui Nicu Paleru. Câți copii au aceștia

Nicu Paleru, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

De-a lugul carierei sale, Nicu Paleru a lansat nenumărate piese și albume. În prezent se află la a doua căsătorie și are o fiică. Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate lui Nicu Paleru în ediția de duminică a emisiunii, difuzată imediat dupa reality show-ul “Insula de 1 milion”, telespectatorii vor putea afla de câtă putere are nevoie artistul pentru a se ridica, cum vede el astăzi celebritatea, dar și de câte ori “borcanul lui Nicu Paleru a fost plin cu pelin”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce sumă trebuie să plătești dacă vrei să-ți cânte la nuntă Georgiana Lobonț, Vali Vijelie și Vlăduța Lupău! Prețurile sunt de ordinul miilor de euro

“Câți bani ați câștigat din casete?”, “Câți bani ați pierdut la jocurile de noroc?”, “De ce ați divorțat?”, “Cât de îndrăgostit ați fost de Emilia Ghinescu?”, “Care este cel mai mare regret al dvs.?”

sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Nicu Paleru în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată dupa “Insula de 1 milion”, la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?