Nicu Paleru, gafă de proporții față de soția sa: „Palme iau și acum” Cum l-a „pedepsit” soția sa, după ce artistul a încurcat ziua sa de naștere cu cea a fostei soții

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 10 iun 2024, 15:43

Nicu Paleru a fost invitatul de duminică, 9 iunie, a prezentatoarei Denise Rifai, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cântărețul Nicu Paleru este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică de petrecere. Piesa “Eu beau vinul cu borcanul” este și astăzi, la peste două decenii de la lansare, ascultată la petreceri.

De-a lungul carierei sale, Nicu Paleru a lansat a lansat nenumărate piese și albume. În prezent se află la a doua căsătorie și are o fiică.

„Câți bani ați câștigat din casete?”, „Câți bani ați pierdut la jocurile de noroc?”, „De ce ați divorțat?”, „Cât de îndrăgostit ați fost de Emilia Ghinescu?”, „Care este cel mai mare regret al dvs.?”

sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Nicu Paleru în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată dupa „Insula de 1 milion”, la Kanal D.

Cum a fost pedespit Nicu Paleru de soție, după ce i-a încurcat ziua de naștere cu cea a fostei sale soții

În urmă cu câțiva ani, Nicu Paleru a făcut o gafă de proporții.

În timpul unei emisiuni, acesta a încurcat data de naștere a soției, 19 iunie, cu cea de 19 martie, când era născută fosta soție. Gafa a stârnit amuzamentul celor prezenți, însă pentru actuala soție a fost un moment destul de neplăcut, care pare că încă o mai afectează. 

„Palme iau și acum de la gafa aia. Pur și simplu am făcut o gafă. Asta e, mi-am luat-o și mi-o iau în continuare.

De fiecare dată când își aduce aminte îmi mai dă una după ceafă. Dar cu drag așa, mai în glumă. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Când e nervoasă, mai îmi dă și serios. Avem o relație frumoasă. Ea e șefa și eu execut, dar când vreau să se schimbe ceva, influențez.

Fac cumva să fie ca mine, dar să creadă că e decizia ei,” a mărturisit Nicu Paleru

Citește și: De la faliment la bogăție: Câți bani are acum Nicu Paleru: „Să știți că am” Artistul câștigă la un singur eveniment peste 10.000 de euro

Urmăriți întreaga ediție în videoclipul de mai jos:

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.