Niculina Stoican: "Cand eram mica nu aveam voie sa merg la petreceri". Afla de ce!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 oct 2020, 10:20

Niculina Stoican, prezentatoarea emisiunii "Te vreau langa mine" a fost invitata in platoul emisiunii "CanCan TV", desigur aceasta nu a venit singura ci insotita de mama si de sora ei. Acestea au vorbit telespectatorilor despre copilarie, dar si cum este in casa familiei Stoican.

"Adriana m-a surprins cand a inceput sa cante doine. Totdeauna cantam toate trei acasa", a povestit Niculina.

 

"Eu am vrut sa ma bucur de amandoua pentru ca din pacate noi ne vedem foarte rar, pentru mine este o bucurie sa le vad pe amandoua si mai ales sa le ascult cantand. Am luat bataie cu furtunul de spalat pentru ca am mintit, nu aveam voie sa plec de pe casa scarii pentru ca era periculos acasa.

Avem niste reguli foarte clare: nu ma duceam la petreceri si nu aveam voie sa parasesc casa scarii. M-a chemat, nu am fost acolo si din disprarea si teama ca am lipsit m-a batut cu furtul de la masina de spalat", a povestit Niculina Stoican.

 

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

"Eu ce am gasit ca sa o sperii era

furtunul, dar i-am data cateva sa o sperii"
, a mai completat Agelica Stoican. Mama Niculinei a povestit ca a fost o mama destul de severa si in ciuda faptului ca nu le-a lipsit nimic, dar imediat dupa acest moment intra in camera lor si le controla sa vada daca are hainele aranjate. 

"Eu sunt foarte diplomata cu ginerii mei pentru ca fiicelor mele trebuie sa le fie foarte bine, sunt tatii copiilor mei si cand vin eu tot timpul ii astept cu masa pusa.

Nu cred ca ginerii mei au fost vreodata suparati pe soacra lor. Sunt cu buni simt, copii educati si tati foarte buni pentru copilasii lor si mi-as dori ca si copii lor sa fie la fel. Tatal fetelor mele este mort si nu as vrea sa deschi acest subiect, Niculina a fost nascuta dintr-o mare dragoste, in schimb el inainte de moarte, cu sase luni si era foarte fericit ca auzise ca Niculina daduse la facultate si imi pare foarte rau ca nu am putut sa o crestem impreuna pe Niculina.
Dar nu este nimic rau in asta deoarece daca nu se intampla asa nu o mai aveam pe Adriana. Cred ca este singurul barbat care ar fi stiut sa ma apere si pe care l-am iubit enorm",
a mai spus Angelica.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.