Niculina Stoican, DECLARATIE WOW: "Dintre atatia barbati de carton pe care mi i-a daruit viata"...continuarea te va lasa cu gura cascata!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 oct 2020, 01:10

Niculina Stoican a facut o declaratie incendiara in cadrul emisiunii concurs Bingo Romania care i-a lasat pe toti fanii ei cu gura cascata...

Niculina Stoica nu s-a putut abtine de a face o remarca pe cat de amuzanta pe atat de plina de subanteles. Prezentatoarea Bingo Romania a declarat la inceputul emisiunii ca s-a saturat de barbatii de carton din viata, dar ca unul in plus nu ar mai face nicio diferenta.

Insa acel unu in plus este nimeni altul decat Cove, care nu a reusit sa ajunga la editia din aceasta duminica fiin plecat in vancanta intr-o destinatie exotica impreuna cu proaspata lui sotie.

In platou insa s-a aflat sosia lui Cove, o poza in marime naturala a prezentatorului facuta din carton. Niculina nu a rabdat si a declarat ca nu mai vrea barbati de carton aratand exemplul din platoul emisiunii Bingo.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.