Niculina Stoican despre mariaj: "Dragostea pentru băiatul nostru ne-a ţinut împreună"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 10:08

mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

1.   Emisiunea “Te vreau lângă mine” reîncepe în data de 22 august. Se va păstra acelaşi format sau vor interveni schimbări?
Vom rămâne fideli aceluiaşi format care ne-a consacrat, vom aduce câteva ingrediente noi pe parcursul noului sezon care începe din 22 august, de la 13:15, la Kanal D.

Emisiunea va fi mult mai complexă şi cu multe surprize pentru concurenţi, dar şi pentru telespectatori.   Decorul este unul nou şi foarte inspirant pentru participanţi. În plus concurenţii sunt cei care aduc noutăţi de la o ediţie la alta, poveştile lor de viaţă, temperamentul lor.  

2.   Ce mai ştii de cuplurile care s-au legat în precedentul sezon al emisiunii?
Cuplurile care s-au format în platoul “Te vreau lângă mine” sunt în continuare împreună, iar acum se bucură să împartă viaţa la
doi. Pe unii dintre ei îi vom avea invitaţi în studio în acest sezon să ne împărtăşească din experienţa lor.  


3.   Există cupluri care şi-au oficializat relaţia după terminarea emisiunii?
Da, avem certificate de căsătorie pe care ne-am gândit să le arhivăm şi să vedem dacă aceste relaţii o să dureze. Ele sunt cele mai importante semne că ceea ce facem noi la emisiune este cât se poate de serios, sunt lucruri care ne inundă sufletul de bucurie.
 


4. Tu ai participa în calitate de concurent la emisiunea “Te vreau lângă mine”?
Da, bineînţeles.  

5.   Soţul tău a fost singurul bărbat din viaţa ta pe care l-ai iubit?
Nu, dar este cel mai important bărbat din viaţa mea.


6.   Ce părere ai de posesivitate şi gelozie?

Gelozia dacă este controlată şi motivată de sentimente o poţi tolera, dar posesivitatea este rodul frustrărilor şi al neputinţei şi nu are ce căuta într-o relaţie.

7.   Ai ierta infidelitatea?

Depinde.

8.

  Care este cea mai mare greşeală pe care tu crezi că ai comis-o în relaţia cu soţul tău?

Ceea ce eu consider virtute, pentru celălalt poate fi o greşeală. Noi am greşit amândoi de multe ori, dar dragostea pentru băiatul nostru ne-a ţinut împreună.

9.   Ştiu că fiul tău studiază în Anglia. Cum este fără el acasă?

Cumplit! Viaţa lui şi educaţia sunt mult mai importante decât suferinţa mea. Îmi doresc pentru el ce e mai bun în viaţă, am vrut să aibă deschidere la societăţi de unde are ce învăţa.  

10.   El are o iubită? Dacă da, ţi-a prezentat-o personal?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

  Da, are o iubită, iar eu sunt bucuroasă că pot să-l văd fericit alături de ea.

11.   Dacă nu, ce ar trebui să aibă o fată pentru a fi iubita lui Vlad? Ar putea fi una din domnişoarele cunoscute din presă?
Ar putea fi oricine, eu am încredere în alegerile lui.  

12.   Ai încercat vreodată să îi prezinţi o fată lui Vlad?
Uneori, dar nu neapărat pentru o relaţie ci mai mult pentru a cunoaşte cât mai mulţi oameni. L-am învăţat să comunice cu cei din jur, să dăruiască, dar să şi ceară în aceeaşi măsură.  

13.   Dacă nu eşti de acord cu alegerea fiului tău, îi spui?

Suntem foarte apropiaţi şi discutăm absolut orice, dar în relaţiile lui eu doar îmi spun părerea, el este cel care decide ce are de făcut.

14.   Cum te relaxezi în timpul liber?

  Îmi place să merg la ţară, am o căsuţă frumoasă la Prejna în Mehedinţi, acolo unde m-am născut. Ador SPA-urile şi dacă s-ar putea aş sta veşnic lângă băiatul meu.

15.   Destinaţia preferată de vacant este...?

  Oriunde.  

Sursa: agentiadepresamondena.ro

 

Taguri: