Niculina Stoican: "Din 30 noiembrie, sprijinul nostru se va putea materializa printr-un simplu sms". VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:49

Incepand din 1 noiembrie si pana la sfarsitul anului, 11 vedete ale postului de televiziune Kanal D vor fi ambasadorii copiilor care au nevoie de ajutor si vor transmite publicului, prin vocea lor, nevoile celor mici, condusi de mesajul comun „Un apel pierdut, o copilarie pierduta”.

Astfel Niculina Stoican va transmite milioanelor de romani care o urmaresc si o indragesc rugamintea de a se alatura demersului lor pentru ca impreuna sa poata sprijini serviciul oferit de Asociatia Telefonul Copilului si astfel notiunea de „apel pierdut” sa nu ramana valabila si atunci cand vorbim despre telefonul copilului.

"Exista copii care nu au pe nimeni aproape, desi, aparent, nu duc lipsa de nimic.
De asemenea, sunt copii in Romania pentru care nu saracia constituie cea mai mare lipsa, ci absenta unei persoane care sa ii asculte si sa ii inteleaga. Exista in Romania mii de copii abuzati si exploatati de catre cei care ar trebui sa le fie alaturi.  Viata lor ar putea deveni mai frumoasa daca ar exista cineva care sa-i asculte si sa-i indrume. Exista un serviciu european unic, Telefonul Copilului – 116 111, care preia apelurile copiilor aflati in dificultate, iar pentru ca acest serviciu sa se extinda atat ca durata, cat si ca numar al asistentilor si psihologilor implicati in
sustinerea copiilor ar trebui sa intindem cu totii o mana de ajutor"
, a spus Niculina.


"Va invit sa fiti alaturi de Kanal D si de Asociatia Telefonul Copilului, initiatorii campaniei “Un apel pierdut, o copilarie pierdut”, pentru ca numai impreuna putem face minuni!  Din 30 noiembrie, sprijinul nostru se va putea materializa printr-un simplu sms, astfel incat niciun copil sa nu se mai simta abandonat", a punctat prezentatorea emisiunii" Te vreau langa mine

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.