Niculina Stoican este în doliu. Îndragita artistă a făcut anunțul trist pe Facebook: „Este primul răsărit fără tine”

Autor: Diana Bostan

Niculina Stoican este în doliu

Sursa: Facebook: Niculina Stoican

Niculina Stoican, renumita cântăreață de muzică populară, trece printr-o perioadă extrem de dificilă după pierderea bunicii sale iubite, în vârstă de 96 de ani.

Artista Niculina Stoican este în doliu, după ce bunica ei s-a stins din viață. Relația strânsă dintre ele a fost adesea subiectul discuțiilor în interviuri, unde Niculina Stoican împărtășea dorul față de bunica sa, care o primea mereu cu brațele deschise.

Citește și: „Nu-mi place să mă cert”. Motivul pentru care relația dintre Constantin Enceanu și Niculina Stoican s-a stricat. S-a întâmplat în urmă cu 18 ani

Niculina Stoican este în doliu

Vestea tristă a fost anunțată de artistă pe rețelele sociale, unde și-a exprimat profundul regret și durerea pierderii.

Citește și: Un an de când Petrică Mîțu Stoian a murit. „Era pe o bancă, foarte trist...” Cum l-a visat Mariana Ionescu Căpitănescu pe regretatul artist

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: VIDEO Adrian Cuculis, despre relația pe care a avut-o cu mama lui în adolescență și cum a pășit pe drumul independenței de la 16 ani. “Nu voi uita niciodată.”

„Este primul răsărit fără tine, maică dragă! Și nu știu ce voi face, nu te mai văd, nu te mai aud, nu te mai găsesc! Mereu îmi spuneai că va veni și vremea să pleci, dar eu te-aș fi ținut cât lumea, căci erai universul meu!”, a scris Niculina pe contul ei personal.

Artista și-a amintit de vorbele încurajatoare ale bunicii și de rugăciunile pe care aceasta le făcea pentru sănătatea ei.

„Cine se mai roagă pentru mine cum te rugai tu? Cine îmi mai dă sfaturi pline de înțelepciune?”, a continuat artista.

Artista avea o relație specială cu bunica sa

În ciuda vârstei sale înaintate, bunica Eugenia a fost alături de Niculina și Adriana în urmă cu câteva luni, în cadrul unui podcast.

Citește și: Motivul pentru care Niculina Stoican nu vrea să meargă la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian: „Eu nu am fost la el la mormânt și probabil că nici nu am să mă duc curând”

Acum doi ani, Niculina Stoican povestea despre problemele de sănătate ale bunicii și cât de mult se bucura că o putea îngriji: „Bunica mea are probleme cu inima și am fost foarte îngrijorată.

Am adus-o la mine la Târgu Jiu, unde am făcut toate investigațiile necesare. Deși a fost bolnavă, de ieri se simte mult mai bine, iar eu sunt extrem de fericită.”, spunea aceasta, potrivit RomâniaTV.net.