Niculina Stoican si-a aratat fiul la TV! Uite cum se fac petrecerile in familia cantaretei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:32

De ani buni Niculina Stoican petrece sarbatorile de Paste in sanul familiei, in casa bunicilor din Prejna.

Niculina Stoican a sarbatorit Pastele la Prejna, in casa bunicilor, ea s-a obisnuit sa petreaca sarbatorile importante in casa bunicilor inca de cand era mica si mergea in fiecare vacanta acolo. Acum, ea se bucura sa stranga in curtea bunicilor toata familia. 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/stef-5e7ff57eda0bd511912dab4cae160027.jpg

 

"Intotdeauna si la rau si la bine impreuna. Indiferent ce s-ar intampla, pentru noi n-au fost primordiali banii si interesele de alta natura.

Totdeauna am fost uniti. In sat e o mandrie sa faci ce trebuie pentru bunici. Bunicul si bunica m-au crescut. Veneam in toate vacantele aici, niciodata nu am lipsit, asa cum nu lipsesc nici acum de Paste si de Craciun", a povestit Niculina pentru Wowbiz.

 

Alaturi de ea a fost si fiul ei Vlad, care este plecat la studii in Austria. El a marturisit ca primele zile departe de mama lui au fost foarte grele atat pentru el cat si pentru ea.

"A fost foarte greu. Mama a incercat sa fie tare pentru mine", a marturisit Vlad.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

 

Vezi VIDEO cu momentele exceptionale petrecute alaturi de cei dragi!