Nicusor (Nicolas) de la Puterea Dragostei este fotomodel! Cati ani are si ce fel de partenere cauta Nicusor (Nicolas) de la Puterea Dragostei, sezonul 4

Cine e Nicusor de la Puterea Dragostei, sezonul 4

Nicușor Delcea este din Craiova. Preferă să i se spună Nicolas. Este fotomodel. Este pregătit să lupte din răsputeri pentru ceea ce își dorește. Se consideră a fi ambițios și vulcanic. Și-a înșelat fosta iubită deoarece aceasta îi îngrădea prea mult libertatea. Este pregătit să lupte cu toate armele din dotare cu rivalii săi pentru cea pe care o dorește. Ii plac blondele.

Cati ani are Nicusor de la Puterea Dragostei, sezonul 4

Nicusor s-a nascut pe 11 mai 1992 si are 29 de ani. Este in zodia "Taur".

Fotografii cu Nicusor de la Puterea Dragostei, sezonul 4

Vot Puterea Dragostei, sezonul 4. Cum sa il votezi pe Nicusor la Puterea Dragostei in sezonul 4

Il poti vota pe Nicusor de la Puterea Dragostei in timpul perioadelor de vot, anuntate in timpul emisiunii, exclusiv pe site-ul dedicat emisiunii, https://www.putereadragostei.ro.
Zilnic, vei putea acorda pentru Nicusor de la Puterea Dragostei cate un vot la cele doua sectiuni:

- „Votati-va concurentul favorit!”
- „Cine crezi ca trebuie sa plece din casa Puterea Dragostei?”

Gasesti tot regulamentul de vot pentru Puterea Dragostei, sezonul 4, la adresa https://www.putereadragostei.ro

Despre Puterea Dragostei, sezonul 4

"Puterea Dragostei" e cel mai urmarit reality show matrimonial din Romania, bazat pe formatul international "Power of Love". Doua grupuri, unul al fetelor si altul al baietilor, locuiesc intr-o casa in care sunt urmariti permanent, cu scopul de a-si gasi iubirea adevarata. Baietii si fetele locuiesc separat si se intalnesc, cu diverite ocazii, in fata camerelor de filmare. 

Un rol foarte important il au telespectatorii, care isi pot vota favoritii. Saptamanal, concurentul de la Puterea Dragostei, barbat sau femeie, care obține cele mai multe voturi din partea publicului va primi un premiu în bani, în valoare de 1.500 de euro. 

Citeste si: Cine e Radu de la Puterea Dragostei, sezonul 4

Citeste si: Cine e Georgiana de la Puterea Dragostei, sezonul 4

Eliminarile au loc in fiecare saptamana iar in decizie sunt implicati atat concurentii de la Puterea Dragostei, care fac nominalizari pentru eliminare, cat si telespectatorii, care voteaza concurentul despre care cred ca ar trebui sa plece de la Puterea Dragostei, sezonul 4.

Reality-ul show-ul matrimonial „Puterea Dragostei” continuă cu cel de-al patrulea sezon, ce va avea premiera luni, 6 septembrie. Emisiunea care a captat atenția a milioane de telespectatori din întreaga țară și a creat adevărate comunități de fani în social media, va putea  fi urmărită în continuare de luni până vineri, în intervalele 11:00 -12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00 -18:00 și 19:00-20:00.