Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 feb 2024, 19:11

Nicușor Dan este primarul general al Capitalei

Sursa: Captură KANAL D

Nicușor Dan va fi invitat în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", duminica aceasta, de la ora 23:30, la Kanal D.

Nicușor Dan este de formație matematician și a renunțat la o carieră promițătoare în domeniu pentru a se dedica unor acțiuni civice, iar în 2008 a pus bazele celebrei asociații “Salvați Bucureștiul”. În 2015, acesta și-a înființat propriul partid USB, care ulterior a devenit USR, și a candidat de 3 ori consecutiv la primăria municipiului București.

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În prezent, Nicușor Dan  este primar general al Capitalei și și-a anunțat candidatura la alegerile din acest an pentru aceeași funcție.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Cine este, Mirabela Grădinaru, soția lui Nicușor Dan? Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 19 ani

Care este porecla care va deranjează cel mai tare?”, “De câte ori vi s-a oferit un plicu ș or cu bani?”, “Se descurcă mai bine decât dvs. un primar de sector?”, “Câți ani vor mai răbda de frig în case bucureștenii?”, “Ați exagerat cu promisiunile electorale?”, “Sunteți pregătit să părăsiți fotoliul de primar general?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Nicușor Dan în

ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:30, la Kanal D. 

Citește și: CV-ul lui Nicușor Dan: În timpul liceului a obținut medalia de aur la Olimpiada Internațională de Matematică