Nidia Moculescu A SLABIT ingrijorator! Zici ca e anorexica! Doamne, cum poate sa arate! Imaginile astea te vor lasa fara cuvinte

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:47

Nidia Moculescu a fost invitata in aceasta seara in platou la Wowbiz. Fiica Marianei si a lui Horia Moculescu a slabit ingrijorator de mult.

 

Nidia Moculescu A SLABIT ingrijorator! Zici ca e anorexica! Doamne, cum poate sa arate! Imaginile astea te vor lasa fara cuvinte
Nidia Moculescu a fost invitata in aceasta seara in platou la Wowbiz. Fiica Marianei si a lui Horia Moculescu a slabit ingrijorator de mult. Imbracata intr-o pereche de pantaloni albi, mulati si o camasa verde, vedeta si-a expus silueta extrem de firava.
Andreea Mantea a exclamat inca de cand a intrat in platou: "Cat de slaba esti!". Nidia a raspuns scurt: "Sper ca este un compliment".
"Intr-adevar sunt foarte slaba. Am 45 de kilograme la 1,70. Sunt slaba, dar nu ma simt rau. Eu ma simt foarte bine. Am trecut printr-o operatie, printr-o ruptura de menisc si m-am vindecat foarte repede fiind slaba pentru ca fiind gras se vindeca foarte greu", a explicat Nidia Moculescu.
Vezi aici mai multe imagini cu Nidia!

Imbracata intr-o pereche de pantaloni albi, mulati si o camasa verde, vedeta si-a expus silueta extrem de firava.
Andreea Mantea a exclamat inca de cand a intrat in platou:" Cat de slaba esti!". Nidia a raspuns scurt:" Sper ca este un compliment".

" Intr-adevar sunt foarte slaba.

Am 45 de kilograme la 1,70. Sunt slaba, dar nu ma simt rau. Eu ma simt foarte bine. Am trecut printr-o operatie, printr-o ruptura de menisc si m-am vindecat foarte repede fiind slaba pentru ca fiind gras se vindeca foarte greu", a explicat Nidia Moculescu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vezi aici mai multe imagini cu Nidia!