Nidia si Mariana Moculescu, schimb de replici usturatoare in pauza publicitara! "De tatal meu nu spui nimic ca te omor!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 iul 2018, 10:37

Nidia si Mariana Moculescu au fost in urma cu doua seri invitate in platoul WOWBiz.

Oricat de mult si-ar fi dorit Andreea Mantea ca cele doua sa se intalneasca in emisiune si sa se impace, ambele erau pornite una impotriva celeilalte, iar Nidia nu a vrut sa dea ochii cu mama ei.
 
"Tatal meu e sfant. Tatal meu e sacru! De tatal meu nu spui nimic, ca te omor! Te calc pe cap", a spus Nidia Moculescu suparata pe faptul ca Mariana are doar cuvinte urate la adresa lui Horia Moculescu.

 
"Cine a educat-o, asta e de vina. Si gasca lui! Uite ce ne-a facut acest Moculescu. El ne-a separat" a spus Mariana. "Este de neiertat ce a facut Horia Moculescu! Copilul asta e in halul asta numai din cauza lui. Mosul asta mi-a mancat sufletul! Minte ca o proasta. Uite cat de proasta e", a mai spus ea despre fiica ei. Femeia era gata sa plece cand a vazut imaginile cu fiica ei.
"Se vede clar ce s-a intamplat cu Nidia. De ce s-a ajuns la droguri, de ce a facut chiuretaje cand era minora, de ce sta fara doua trompe uterine, de ce sta intr-o relatie cu un mos de 50 de ani?", a adaugat ea nervoasa

Ce nu s-a vazut la televizor este ca  Mariana s-a dus peste Nidia in timpul pauzei publicitare si cele doua si-au aruncat cuvinte grele!
"Ai si tu o varsta.
Zi si mie pentru ce motiv ai ceva cu mine? Ce tot ai cu mine? Tot ce spui sunt numai minciuni. Nu-mi fa tu mie de-astea! Ajunge cu prostia si cu minciuna.
Afla mai multe detalii pe wowbiz.ro