Nihal il santajeaza pe Baris! Afla cum va reactiona tanarul care tanjeste dupa Filiz, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta

Nihal continua sa “unelteasca” impotriva lui Filiz si gaseste o oportunitate in a-i demonstra acesteia ca Baris a dat-o uitarii.

Bazandu-se pe sensibilitatea pe care o are sotul ei, fata de copilul lor, Nihal il <santajeaza> pe Baris, prin intermediul fiului lor, Savas jr.. Desi stie ca Savas, alias Baris, nu o iubeste, si ca acesta este indragostit de Filiz, Nihal nu vrea sa renunte la sotul ei..

Din pacate, pentru micutul Savas urmeaza clipe de cosmar. Copilasul care sufera de o afectiune grava, este la un pas de moarte.

Oricat si-ar dori sa scape din casnicia cu Nihal, Baris realizeaza ca nu are nicio sansa, atat timp cat pentru fiul sau nu se insanatoseste.

Lui Baris nu-i dau pace gandurile in ceea ce-o priveste pe fosta iubita. Tanarul doctor este convins ca Filiz inca il iubeste dar nu intelege care este legatura intre fata si avocatul Selim.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nihal continua sa “unelteasca” impotriva lui Filiz si gaseste o oportunitate in a-i demonstra acesteia ca Baris a dat-o uitarii. Spre surprinderea ei, Baris va avea o reactie neasteptata, de fata cu Nihal, atunci cand o zareste pe Filiz la bratul lui Selim.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.