Nihan lupta sa isi salveze fiica! Cum o ameninta Emir din nou aflati azi in "Dragoste infinita", de la 20.00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 mai 2017, 15:32

Nihan este hotarata sa ii spuna adevarul lui Kemal, insa primeste un telefon de amenintare care o face sa se razgandeasca in aceasta privinta, de dragul fiicei sale.

Intre timp, Tarik si Banu isi deschid o mica afacere, iar o insiruire de evenimente neplacute isi pun amprenta asupra celor doi protagonisti. Din dorinta de a-si salva fiica, Nihan angajeaza un detectiv care sa o ajute sa o gaseasca pe micuta. In acest timp, dornic de razbunare, Kemal se deghizeaza in taximetrist si il prinde pe gardianul care l-a chinuit in inchisoare.

Citeste si: KAAN URGANCIOGLU (EMIR) si-a sarbatorit ZIUA DE NASTERE pe platorurile de filmare ale serialului fenomen "DRAGOSTE INFINITA"! Iata ce surpriza i-au pregatit colegii si cum a reactionat carismaticul actor! VEZI un filmulet savuros!

Simtindu-se neputincioasa, cu ochii in lacrimi, in timp ce vorbeste la telefon cu Emir, Nihan il implora pe acesta sa o linisteasca pe fiica sa…

Citeste si: ZEYNEP din "DRAGOSTE INFINITA", din nou in rochie de mireasa! Iata cat de frumoasa a fost celebra HAZAL FILIZ KUCUKKOSE in cele mai diafane creatii si ce marturisiri a facut despre dragoste, casnicie, viata de familie, copii

Citeste si: OCHII lui BURAK OZCIVIT (Kemal) fac ravagii printre cele mai frumoase femei din lume! Iata ce TOP-MODEL INTERNATIONAL a fost de-a dreptul fascinata de chipesul actor! N-o sa-ti vina sa crezi despre cine este vorba si ce comentarii a publicat aceasta pe contul de socializare al barbatului

Nu ratati azi un nou episod din "Dragoste infinita", de la 20:00, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.