Nihan, pe cale sa afle secretul lui Zeynep, dupa ce tanara se ascunde in casa fratelui ei, Kemal! Azi, in "Dragoste infinita", de la 20.00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 mai 2017, 12:20

Pentru a se dezvinovati in fata lui Asu, Tufan ii intinde o capcana lui Emir, insa rezultatul este de a le directiona atentia lui Emir si lui Kemal catre santajist.


Asu este hotarata s-o ajute pe Zeynep cu orice risc. Emir incearca sa afle  raspunsuri la intrebarile sale chiar de la Kemal, dar va trebui sa se confrunte teribil cu acesta. Cei doi vesnic dusmani nu vor sa ingroape securea razboiului.
Cu ajutorul lui Asu, Zeynep reuseste sa salveze bebelusul, insa va intocmi un nou plan pentru a se proteja de furia lui Emir. Aceasta paraseste locuinta si se adaposteste in casa fratelui ei, Kemal.

Citeste si: GALIP din "Dragoste infinita" (Burak Reis Sergen), un rocker impatimit! Vezi cum arata celebrul actor in afara platourilor de filmare!

Citeste si: Celebra BEREN SAAT ("Sultana Kosem") si sotul ei, Kenan Dogulu, isi vor petrece vacanta in Malibu! Iata ce vecini celebri din lumea artistica americana au cei doi soti, pe malul oceanului


Vestea plecarii ei pune pe jar ambele familii- Sezin si Soydere. Aceasta mutare nu reuseste insa sa alunge suspiciunile lui Nihan, ea banuieste ca Emir este tatal copilului nenascut al lui Zeynep.
Cu cat Kemal incerca sa stea cat mai departe de Nihan, cu atat mai mult drumurile lor se apropie... Pe de alta parte, soarta presara noi obstacole in calea lui Nihan si a lui Emir, acestia trezindu-se in mijlocul unui mare pericol.

Citeste si: Burak Ozcivit (Kemal) deranjat de gestul lui Ozcan Deniz? Iata ce reactie a avut acesta fata de jurnalisti atunci cand acestia i-au amintit despre rivalul lui!


Nu ratati in aceasta seara, un nou episod din "Dragoste infinita", de la 20.00, la Kanal D