Nihan si Kemal pusi din nou la incercare de Emir! Afla ce se va intampla cu cei doi indragostiti, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mai 2017, 09:22

Kemal reuseste sa o salveze pe Nihan de la moarte dar nu peste mult timp afla ca Asu a incercat sa se sinucida.

Emir afla ca Asu a vrut sa incheie socoteala cu viata si cauta sa afle care este starea acesteia.

Emir este afectat de ceea ce a facut Asu si il ingrozeste gandul ca ar putea sa isi piarda sora. Zeynep, aflata la spital pentru a afla care este starea de sanatate a lui Asu, surprinde momente de „tandrete” din partea lui Emir catre Asu, si crede ca cei doi au o aventura.

Zeynep il ameninta pe Emir ca da totul in vileag.

Citeste si: ZEHRA din "Dragoste infinita", una dintre cele mai sexy actrite din Turcia! Iata cum s-a integrat frumoasa ECE MUDERRISOGLU in distributia serialului si cat de fascinata a fost de micuta DENIZ! VEZi un filmulet fabulos!

Citeste si: KEMAL (Burak Ozcivit) si NIHAN (Neslihan Atagul) formeaza cel mai reusit cuplu din serialele turcesti! Iata CEA MAI FASCINANTA SCENA jucata de cei doi talentati actori! VEZI cel mai frumos dans!

Citeste si: Frumoasa ASU din "Dragoste infinita" si-a socat fanii cu o declaratie uluitoare! Iata ce afirmatii neasteptate a facut MELISA ASLI PAMUK despre extraterestri!

 

Kemal incearca din rasputeri sa iasa din capcana intinsa de familia Kozcuoglu. Lui Kemal ii este teama sa nu ajunga din nou la inchisoare, nevinovat, insa, alaturi de Zehir, alias „Otrava”, Ayhan si, din umbra, Nihan, gaseste solutia salvatoare.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal), surprins la cumparaturi! N-o sa-ti vina sa crezi ce SUMA FABULOASA a cheltuit celebrul actor pentru a-si completa dressingul cu haine din cele mai noi colectii! Iata ce magazine exclusiviste frecventeaza acesta in marile centre comerciale din Istanbul! VEZI imagini uluitoare!

Citeste si: LEYLA din "Dragoste infinita" are o familie superba! Frumoasa ZERRIN TEKINDOR are o relatie speciala cu mama sa! Iata cum arata sora si mama celebrei actrite!

Emir banuieste ca Nihan si Kemal inca se intalnesc si jura ca ii va omora pe amandoi daca se dovedeste ca are dreptate. Emir o pune din nou pe Nihan intr-o situatie periculoasa.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal), gest suprem de dragoste fata de iubita sa, Fahriye Evcen! Iata unde au fost surprinsi de paparazzi cei doi indragostiti si ce i-a oferit actorul viitoarei sale sotii!