Nihan si Kemal se aliaza impotriva lui Emir! Cei doi tineri se apropie si mai mult, azi, in "Dragoste infinita", de la 20.00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 mai 2017, 14:24

Kemal face ultimul pas in gasirea celui care l-a otravit pe Ozan si surpriza: da peste Nihan. Tocmai cand Nihan se pregatea sa faca dezvaluiri isi face aparitia Emir.

Nihan afla cu stupoare, chiar de la Emir, ca el este cel care se face responsabil de otravirea lui Ozan.


Kemal este convins ca exista o “cartita” care il instiinteaza pe Emir de demersul cercetarilor sale si este dezamagit cand descopera cine este aceasta. In timp ce se gandeste la oferta lui Galip, Asu are un plan de a-l distruge pe acesta.


Vildan gaseste jurnalul lui Nihan si, in urma lucurilor pe care le afla, isi face procese de constiinta. In acest jurnal sunt adevaruri pe care Kemal trebuie sa le stie insa, Vildan nu stie daca sa i le spuna. Lupta dintre Kemal si Emir este intensa. Kemal stie ca in acesta lupta Emir ii va lua totul, drept pentru care face un plan in care o include si pe Nihan.


Nu ratati un nou episod din "Dragoste infinita", de la 20.00, la Kanal D

















 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.