Nihan trece prin clipe de cosmar din cauza lui Emir, pentru a-si salva fiica! Afla ce se va intampla cu micuta Deniz, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mai 2017, 09:31

Cand Emir realizeaza ca Nihan vrea sa ii spuna lui Kemal adevarul despre Deniz ii pregateste acesteia o “lectie” cumplita pe care tanara nu o va uita niciodata.

Dupa mai multe “indicii” Kemal este convins ca Deniz este fiica lui si vrea cu orice pret sa faca un test ADN, fara insa a trezi suspiciuni in familia Kozcuoglu. Emir banuieste ca tatal lui Deniz nu va sta potolit pana nu afla adevarul si face tot posibilul sa il impiedice.

Citeste si: BURAK OZCIVIT si KEREMCEM DURUK, cei mai buni PRIETENI sau cei mai mari RIVALI, in viata reala? Iata unde au fost surprinsi cei doi actori si cine i-a adus laolalta! VEZI imagini inedite!

Citeste si: DENIZ, bebelusul-fenomen din "Dragoste infinita" are doi parinti extraordinari! Micuta Arven Beren Kusatman este bucatica rupta din mama ei! Uite cat de mandri sunt parintii de micul STAR al serialului si cum o supravegheaza pe platourile de filmare!