Nil din serialul Infidelul, iubita rebelului Selçuk, surprinsă fără machiaj! Iată cum arată tânăra actriță Nazli Bulum, când nu se află în lumina reflectoarelor! 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 oct 2022, 14:15
Nazli Bulum Foto(6)

Nazli Bulum, alaturi de partenerul ei de platou din serialul Infidelul 

Sursa: Instagram Nazli Bulum

Nazli Bulum, care a dat viață personajului Nil în serialul Infidelul, se numără în prezent printre cele mai talentate actrițe din tânăra generație. 

Serialul Infidelul a fascinat telespectatorii încă de la primele episoade difuzate atât datorită poveștii impresionante adusă în prim plan cât și datorită unei distribuții încântătoare, alcătuită din actori remarcabili. Printre aceștia se numără și tânăra actriță Nazli Bulum, în vârstă de doar 29 de ani, care a reușit să acumuleze aproape un deceniu de experiență pe platourile de filmare și continuă să își surprindă fanii cu noi apariții de succes.

Nazli este printre puținele actrițe din tânăra generație care nu a recurs la intervenții estetice de înfrumusețare, ci a mizat pe naturalețea ei, preferând să fie admirată pentru reușitele sale profesionale. 

Nil din serialul Infidelul, iubita rebelului Selçuk, surprinsă fără machiaj

Nazli Bulum s-a născut în anul 1992, în Istanbul, într-o familie modestă, în sânul căreia a crescut și a evoluat frumos, în spiritul tradițiilor turcești.

Peste ani, adolescenta Nazli a decis după absolvirea liceului să studieze Facultatea de Teatru în cadrul Universității Kadir Has, din Istanbul, pe care a încheiat-o cu brio, devenind o actrița cu drepturi depline.

Cu un talent ieșit din comun și o ambiție uriașă, Nazli a început să scrie și scenarii încă din perioada liceului, pe când făcea parte din echipa de teatru a școlii și tot în acea perioada a participat și la Proiectul Internațional de Dezvoltare a Educației și Curriculumului de Dramaturism Leonardo. 

Citeste si: Asya și Derin, în pericol de moarte! „M-au răpit! O să mă omoare!” Aflați ce se va întâmpla cu cele două rivale, în această seară într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După absolvirea facultății Nazli Bulum a început să joace pe scena Teatrului de Stat din Istanbul, iar în anul 2012 a fost selectată să joace primul ei rol într-un serial de televiziune, Çıplak Gerçek și un an mai târziu a jucat în producția Mavi Dâlga. După o pauză de patru ani în care a jucat doar piese de teatru, Nazli a revenit pe platourile de filmare și a început să joace în alte câteva seriale și filme, ce i-au adus mari succese.

Cel mai recent proiect al tinerei actrițe a fost rolul Nil, jucat în serialul Infidelul, care de asemenea i-a adus notorietate și succes. 

Dincolo de cariera ei fulminantă, Nazli Bulum este o femeie la fel de ambițioasă și în viață de zi cu zi. Această se numără printre puținele actrițe care nu au recurs încă la operații estetice și a preferat să încânte publicul doar cu reușitele sale.

Celebra actrița nu s-a sfiit niciodată să apară în public și fără machiaj și a dovedit că are un ten impecabil și fără make-up. 

Citeste si: Cine este și câți ani are personajul Faruk din serialul Infidelul, cel care a răpit-o pe Derin! Iată cum arată celebrul actor Onur Berk Arslanoğlu în postura de tătic de fetiță în viața reală!