Nimanui nu i-a venit sa creada cand a vazut-o pe Mia de la "Te vreau langa mine" facand asta! Tavi s-a oferit sa ii cante la nunta gratis!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 iul 2022, 07:15

Mia este o concurenta controversata, insa nu si lipsita de suflet, ca dovada ca a uimit publicul in editia de astazi a emisiunii "Te vreau langa mine."

Mia e pe cale sa recidiveze, adica sa vrea sa isi gaseasca un posibil sot, dupa ce a refuzat atatia pretendenti. Si culmea, el nu este bogat, nu are nici masini si nici case. Dar, se pare ca Mia a fost placut impresionata de Gigel incat a acceptat sa iasa la o cafea cu el.

Mia nici nu a comentat prea mult la adresa trecutului barbatului si a acceptat chiar sa se ridice paravanul cu mult interes.

Toti concurentii au fost si ei uimiti de atitudinea Miei si doamna Gina a spus ca ii da si o pensie de a ei numai sa o vada maritata. Tavi, si el, s-a oferit sa ii cante la nunta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.