Nimeni n-a stiut acest lucru despre Mantuitorul Iisus! E COLOSAL!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:24

Istoricul Karen King de la Harvard Divinity School a facut mai multe comentarii despre un fragment de papirus descoperit de curand.

Se presupune ca acesta ar fi de pe vremea lui Iisus Hristos si in el sunt fragmente in care Mantuitorul vorbeste despre mama Sa, dar si despre alte femei din viata Lui.

Desi inca nu este dovedit, se pare ca Iisus ar fi fost insurat, iar papirusul descoperit a fost denumit "Evanghelia sotiei Lui Iisus". Istoricul spune ca din fragment reiese ca femeile, fie sotii, fie mame, erau discipolii Lui Iisus.



Expertul spune ca aflarea unei posibile casatorii a lui Iisus ar putea fi “o schimbare majora” in intelegerea religiei. "Unii oameni o vor lua drept cea mai mare ofensa. Dar pentru multi dintre cei casatoriti, ar putea sa il faca pe Iisus mult mai apropiat lor", a adaugat profesorul Taussing, cel care a colaborat cu Karen King la studierea papirusului.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.