„Nimeni n-o să-ți vrea binele niciodată”. Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pe Instagram. Ce a supărat-o pe impresară

Author: Lavinia Medrea

Ce a supărat-o pe impresară

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, a transmis un mesaj pe Instagram.

Anamaria Prodan este cea mai cunoscută impresară din lumea fotbalului românesc, cu o vastă carieră și în Dubai. A avut o căsnicie cu Laurențiu Reghecampf din care a rezultat un băiat, și o căsnicie cu Tibi Dumitrescu, din care au rezultat două fete.

Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pe Instagram

Anamaria Prodan și-a obișnuit urmăritorii cu deschiderea pe care a avut-o întotdeauna când a venit vorba de viața ei personală.

Toată lumea a știut și a văzut cât de fericit a fost mariajul cu Laurențiu Reghecampf, dar și cât de tristă și urâtă a fost despărțirea de acesta, divorțul fiind încontinuu alimentat cu scandaluri între cei doi.

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare: „Am fost fiartă pe tine”. Cui îi adresază impresara acest mesaj

De ceva timp, mai exact de la despărțirea de Flavius Nedelea, Anamaria Prodan a decis să-și țină viața privată și să nu se mai expună constant pe Internet sau în fața camerelor.

Impresara refuză să dea detalii chiar și despre noul ei iubit pentru că știe că presa ar fi mereu pe urmele lui dacă s-ar afla cine este.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Anamaria Prodan a trecut prin multe greutăți de-a lungul vieții, mai ales ca mamă singură, iar recent a transmis un mesaj care a atins pe mulți la suflet.

Vedeta este conștientă că nimeni nu-i vrea binele cu adevărat și că tot ce contează este să faci ce simți.

Citește și: Ce își dorește Anamaria Prodan de la iubitul ei: „Dragă viitor soț...” Vedeta i-a transmis un mesaj inedit partenerului său

„În momentul în care faci ceea ce simți tu, și simți că este bine, nu te uita niciodată la ce vorbește lumea, că nimeni n-o să-ți vrea binele niciodată”, este mesajul transmis de Anamaria Prodan, într-un fragment de videoclip postat de către aceasta pe contul ei

de Instagram.

Anamaria Prodan a muncit să ajungă ce este astăzi

Anamaria Prodan este o impresară și un agent FIFA de succes, lucru confirmat chiar și de Bănel Nicoliță, care a afirmat public că regretă că n-a fost impresariat de către vedetă. 

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf susține că a ajuns unde se află în prezent prin multă muncă și nu este de acord ca cineva s-o numească „norocoasă” pentru cine este ea astăzi.

„Nu mă numi norocoasă dacă atunci când tu dormi eu muncesc”, este mesajul postat de Anamaria Prodan, pe contul ei oficial de Instagram.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.