Nimeni nu a locuit in casa asta din 1956. Cand au intrat, pe usa noii proprietari au ramas cu gura cascata. Ce se afla in locuinta

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 24 sep 2020, 02:25

Nimeni nu a locuit in casa asta din 1956. Cand au intrat, pe usa noii proprietari au ramas cu gura cascata. Ce se afla in locuinta.

Casa a fost construita in anul 1956, dar nu a fost locuita nici macar o zi, pana cand, in 2010, a fost cumparata de un nou proprietar. Cand a intrat in casa, a fost uimit de ce a vazut. Casa era ca o capsula a timpului. Toate electrocasnicele erau intacte, nefolosite si aratau ca scoase din cutie. Mai mult, manualele de utilizare erau inca lipite de ele. De ce a ramas casa neocupata? E un mister.



Poate ca, in zilele noastre, blaturile roz de bucatarie si aparatura veche nu ar atrage prea multi cumparatori, dar, in anii '50, culoarea roz era la moda, pentru ca simboliza renasterea Americii dupa Al Doilea Razboi Mondial.

Aceasta era culoarea preferata a lui Mamie Eisenhower, sotia presedintelui american Dwight D. Eisenhower, unul dintre primii conducatori ai Statelor Unite de dupa razboi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”