Nimeni nu doreste ca Yildiz sa divorteze de Halit! Ce se intampla in aceasta seara, 14 septembrie, intr-un nou episod din ''Pretul fericirii'', de la 20:00, pe Kanal D

Autor: Oana Picerea

 In urma vestii primite ca Yildiz isi doreste divortul, ego-ul lui Halit are de suferit enorm. Faptul ca, pentru prima data, este pus in fata unei astfel de situatii, il nelinisteste teribil. De aceearefuza total actiunea de divort intentata de Yildiz, insa femeia este de neinduplecat.

Citeste si: Motivul pentru Halit nu vrea sa divorteze de Yildiz! Ce se intampla luni, intr-un nou episod din ''Pretul fericirii'', de la 20:00, pe Kanal D

Pe alt plan, povestea de dragoste intre Kaya si Leyla se dezvolta armonios, insa vor avea de infruntat cateva obstacole; Sahika nu este de accord cu aceasta relatie, iar de aceeasi parere este si sotul lui Leyla.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Caner face tot posibilul pentru a amana data la care ar urma sa se pronunte eventualul divort intre Yildiz si Halit. Pe de alta parte, si Ender, rivala lui Yildiz, isi doreste ca cei doi sa nu se desparta, din motive stiute numai de ea.

Sahika este deranjata vizibil de faptul ca Halit se comporta ca si cum nimic nu s-a intamplat si isi duce planurile pe mai departe.

Insa doar ea stie adevarul, asa ca nu intervine. Inca!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.