Nimeni nu e perfect! Cele mai mari scandaluri de infidelitate de la Hollywood

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 18 oct 2020, 04:15

Viata in Cetatea Filmului nu este doar lapte si miere! Au fost numeroase cazurile in care barbati celebri au fost acuzati ca au copii din flori.

Chiar si cele mai solide casnicii se pot zdruncina! De ceva vreme, un subiect ce sta pe buzele tuturor este ca mogulul media, Simon Cowell ii va darui un copil sotiei celui mai bun prieten al lui! Se pare ca juratul de la X Factor USA si Lauren Silverman aveau o relatie extraconjugala de cativa ani. Dupa ce a ramas insarcinata, femeia a divortat de sotul sau si s-a cuplat cu Don Juanul in varsta de 53 de ani.



Una dintre cele mai mari scandaluri in care a fost implicat Arnold Scwarzennegger a fost cel din 2011, cand s-a descoperit ca actorul are un baiat de 14 ani cu menajera lui, Mildred Baena! Furioasa foc, sotia sa Maria, a plecat val vartej de acasa si a pus capat casniciei ce dura de 25 de ani. Si asta nu ar fi tot! Actrita Jane Seymour, o prietena apropiata a familiei Scwarzennegger, a dezvaluit ca Arnold ar mai avea alti doi copii din flori, dar ca nu se cunoaste identitatea mamicilor.


Nici frumuselul actor Jude Law nu a fost prea cuminte. Starul are trei copii cu fosta sa sotie, Sadie Frost si unul cu Samantha Burke, o tanara aspiranta la cariera de actrita. Dupa aventura lor din 2009 s-a nascut Sophia, iar testul ADN a confirmat ca celebrul actor este tatal ei. Jude Law poate sa isi vada copilul de doua ori pe an si plateste o pensie alimentara de 5.000
de dolari pe luna.

Un alt star care a devenit tata fara sa planuiasca acest lucru este Hugh Grant. Actorul a avut o aventura cu o actrita de origine chineza, Tinglan Hong. In urma acestei idile, a devenit tatal unei fetite. In cazul lui, totul a decurs altfel. Jude a decis sa ramana cu Tinglan, astfel incat anul acesta i-a mai daruit inca un baietel si se inteleg de minune!

Eddie Murphy a uitat ca s-a iubit si cu Melanie Brown, fosta componenta Spice Girls.
Actorul are cinci cu fosta sotie, iar din relatia de cateva luni pe care a avut-o cu Mel B, s-a nascut rodul aventurii lor! Dupa ce s-au despartit cantareata a anuntat ca este insarcinata cu Eddie, insa el nici nu a vrut sa auda! Nu a dorit sa recunoasca copilul, desi testul ADN a demonstrat ca el este intr-adevar tatal.

Salma Hayek are un sot infidel! François-Henri Pinault, in timpul casatoriei cu Salma, a avut o aventura cu fotomodelul Linda Evanghelista.
Intre cei doi a existat un scandal monstru in 2006, dupa nasterea baietelului lor. Motivul? Pensia alimentara uriasa ceruta de Linda Evanghelista. Dupa multe procese, apele s-au mai linistit, iar copilul a fost recunosut. Salma Hayek n-a divortat, ci i-a adus si ea pe lume un copil lui Francois.

##VIDEO80029##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.