„Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume”. Cine este Daria, tânăra de 16 ani, care și-a pierdut viața în Sâmbăta Mare, din cauza unui șofer beat, în Maramureș

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 apr 2023, 12:17

Timp de patru zile, Daria Coșovan s-a zbătut între viață și moarte

Sursa: Facebook

Daria a murit din cauza unui șofer beat, chiar în Sâmbăta Mare, în urma unui accident care s-a produs în Maramureș. Adolescenta a trecut prin clipe grele, timp de patru zile.

Daria a murit când avea toată viața înainte, din cauza unui șofer beat, în Maramureș, în Sâmbăta Mare. Familia și prietenii sunt devastați și au postat mai multe mesaje de adio.

Cine este Daria, fata ucisă de un șofer beat, în Maramureș

Timp de patru zile, Daria Coșovan s-a zbătut între viață și moarte, pe patul de spital, în urma unui accident produs de un șofer beat.

Incidentul a avut loc pe raza localității Berbești, chiar cu o zi înainte de Paște.

Daria avea doar 16 ani și era din Sighetul Marmației. Aceasta era elevă la Colegiul Național Pedagogic Regele Ferdinand din Sighetu Marmației și era pasionată de dans, ceea ce i-a adus recunoaștere în acest sens. Daria participase, de-a lungul timpului, la mai multe spectacole.

În momentul în care accidentul s-a produs, minora se afla în mașină cu un băiat cu patru ani mai mare decât ea, cel care era și șoferul, dar și alături de alte două persoane minore.

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat violent într-un cap de pod.

Citește și: „Luca a plătit cu viaţa delăsarea şi lipsa de implicare”. Proteste în Lețcani, după ce un șofer de TIR a lovit în plin, pe trecerea de pietoni, un tată și pe cei doi fii si săi

Potrivit polițiștilor, înainte de a se urca la volan, tânărul de doar 20 de ani consumare băuturi alcoolice, având o alecoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Apropiații au postat mai multe mesaje de adio. „O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Nu te vom uita niciodata, înger drag!!! Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul, iar familiei multa, multa putere, si Dumnezeu să vă aline durerea nemărginită prin pierderea acestei fiinte dragi”.

Daria a fost aruncată prin parbrizul mașinii

Incidentul a fost unul extrem de violent, dar, cu toate acestea, familia și prieteni sperau la o minune. Adolescenta de 16 ani se afla pe bancheta din spate a mașinii și, în momentul în care mașina a intrat în capul de pos, aceasta a fost aruncată prin parbriz.

Accidentul s-a produs sâmbătă, 15 aprilie, în jurul orei 05:00, conform polițiștilor, pe DN 18, în localitatea Berbești. Mașina se deplasa dinspre Ferești spre Vadu Izei și, în mașină, pe lângă victima de 16 ani și șoferul de 20, se mai aflau două persoane de 16 și de 17 ani.

Citește și: Ce au pățit trei minori care au fost prinși la volan în Buzău. Unul dintre ei furase mașina de serviciu a tatălui său

Și celelalte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar și pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.