Nimeni nu o crede cand spune cati ani are! E cea mai batrana femeie care face culturism si e invidiata de toate adolescentele pentru corpul ei perfect

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 15 nov 2020, 20:40

"Varsta e doar un numar", spune Ernestine Shepherd.

Ernestine Shepherd s-a nascut in 1936, adica va implini 80 de ani anul acesta. In ciuda varstei, ea practica culturismul la nivel profesionist si a intrat in Cartea Recordurilor ca cea mai varstnica femeie-cuturist care participa la competitii.

In tinerete, ea a fost model, dar s-a apucat de sport tarziu, la 56 de ani, impreuna cu sora ei, pentru ca au probat cateva costume de baie si au realizat ca nu le mai pot purta.

Cele doua au mers la ore de aerobic, apoi au inceput sa practice culturismul.

Velvet, sora lui Ernestine, a murit in 1992 iar aceasta a continuat culturismul pe cont propriu. A reusit sa castige doua titluri de culturism, la categoria ei de varsta si a terminat noua maratoane.

In prezent, este instructor la o sala de sport pentru persoanele in varsta. Povestea ei este cu adevarat inspirationala:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

2010 Capital Tournament of Champions by Chrissy Perella Makosy

Posted by Ernestine Shepherd-World's Oldest Female Body Builder on  15 Mai 2010