„Nimeni nu o să scape din chestia asta, nici ăla care a dus-o cu mașina”. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu sora lui Radu de la „Casa Iubirii”. Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 feb 2024, 00:25

Aura, sora acestuia, a avut încredere în persoanele nepotrivite

Sursa: Instagram, facebook

Radu de la „Casa Iubirii” și familia acestuia au trecut prin clipe cumplite, după ce sora acestuia, Aura, a dispărut de acasă 72 de ore. În mediul online, concurentul a oferit mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat.

Aura, sora lui Radu de la „Casa Iubirii” a revenit, în cele din urmă, acasă, după ce a fost de negăsit timp de 73 de ore. Familia acestuia a cerut ajutorul poliției și, chiar dacă aceasta a revenit acasă, ancheta va continua.

Ce s-a întâmplat cu sora lui Radu de la „Casa Iubirii”

Potrivit spuselor lui Radu, Aura, sora acestuia, a avut încredere în persoanele nepotrivite.

Acestea s-au folosit de lipsa de experiență a adolescentei și au făcut-o să aibă încredere în ele, după care, au dus-o cu mașina undeva.

„A venit fără telefon, fără adidași, trebuie sa aflăm cum e treaba(...) Nimeni nu o să scape din chestia asta, nici ăla care a dus-o cu mașina. O să aflu și cine e femeia aia, oricum e o proxenetă, vă dați seama!

Citește și: Ultima ora! Sora lui Radu de la Casa Iubirii a fost găsită la 72 de ore de la dispariție. Ce s-a întâmplat cu aceasta

(...) Au fost mână în mână toți. Și aia care era cu ea în mașină, care cică îi era prietenă. Era în pericol, da(...) Ăla care a mințit că nu a dus-o cu mașina, poliția a fost la el acasă, el, practic, a mințit, el a dus-o în București.

El, la poliție, a dat declarație falsă, iar mie mi-a spus că îi era frică să recunoască”, a povestit acesta.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Aura Nițu a fost păcălită de o prietenă

Radu a mai precizat faptul că vinovată pentru cele întâmplate este o prietenă a surorii sale, care a păcălit-o și, în cele din urmă, Aura s-a lăsat convinsă și a urcat, din proprie inițiativă, în mașina unui tânăr pe care îl cunoștea.

„Practic, ăla nu a luat-o cu forța în mașină, Aura s-a lăsat păcălită de o prietenă de-a ei. Nouă nu ne-a spus că ramane în parc cu o prietenă care o duce la București. Ea s-a urcat în mașina băiatului respectiv. ÎI cunoștea și pe el și pe ea.

Era o mafie acolo. A fost o mafie în mașina respectivă.

Nu era iubitul ei, nu avea nicio treabă.(...) S-a ajuns la iubire cu un om de pe internet pe care nu îl cunoștea”, a mai punctat Radu.

Citește și: Cum a fost convins bărbatul din Chiajna, care și-a sechestrat fata mai bine de 24 de ore, să nu arunce casa în aer: „La un moment dat, a dat drumul la gaz”

Mai mult decât atât, pe lângă ancheta care va continua, Radu a mai precizat că Aura va ajunge la terapeut și că va fi supusă unor investigații, inclusiv unor investigații ginecologice, pentru a afla dacă a fost sau nu violată, deși aceasta a spus că nu.

De asemenea, concurentul a precizat că șocul a fost atât de mare, încât s-a temut ca sora lui să nu ajungă în aceeași situație ca Alexandra Măceșanu, deoarece nimeni nu mai reușea să dea de ea de ore bune.