Nimeni nu se astepta la asta! Diana a fost eliminata! Uite ce a facut concurenta de la "Te vreau langa mine" de i-a enervat atat de mult pe colegii din platou

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 15 iul 2020, 10:20

In urma certurilor tot mai despe cu Alexandra, acesta din urma a propus eliminarea Dianei din emisiune.

Diana a acuzat-o de mai multe ori pe Alexandra ca este o oportunista si isi doreste mai mult un barbat cu bani decat dragostea unui barbat.  "Daca una dintre voi pleaca si conflictul se aplaneaza, cu atat mai bine", i-a spus Gabriela Alexandrei, dupa care a cerut parerea fiecarui concurent din platou.

Parerile au fost impartite, jumatate dintre colegi au vrut ca Diana sa ramana, jumatate au vrut sa plece, iar Silviu s-a abtinut de la vot, "din motive personale".

"Diana stie prea bine ce am simtit si, poate, mai simt pentru ea. Daca ne e sortit sa fim impreuna, vom fi", a spus Silviu.

Click aici pentru a vedea cearta care a dus la votul de eliminare al Dianei!

Pentru ca cei din platou nu au putut lua o decizie, Gabriela a cerut ajutorul telespectatorilor, care pot vota pentru eliminarea Dianei, sau salvarea ei, pe pagina de Facebook Te vreau langa mine, iar acestia au decis, cu 61% eliminiarea Dianei!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata momentul in care Diana a aflat rezultatul votului si l-a imbratisat pe Silviu, inainte de a iesi din platou:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.