Nimeni nu se astepta la asta! Plusica, prima fotografie cu IUBITUL: ''La multi ani, inima mea''

Autor: O.P.
Actualizat: 25 nov 2020, 04:45

Plusica a surprins pe toata lumea cu anuntul facut astazi. Aceasta si-a asumat relatia cu iubitul sau si a publicat prima fotografie cu ei doi.

Plusica si noul iubit

Plusica a publicat fotografie cu ocazia zilei acestuia. Nu se stie daca este vorba de ziua lui de nastere, sau ziua de nume, avand in vedere faptul ca astazi se sarbatoresc Sfintii Mihail si Gavriil.

Iata prima imagine cu cei doi porumbei: 

Citeste si: Daniel de la ''Puterea dragostei'' a DESFIINTAT-O pe Raluca Marina: ''Daca ar fi stiut asta si menestrelul, acum erai Plusi de la Salciua''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Plusica a vorbit, pentru prima oara, despre zvonurile potrivit carora ea si Culita Sterp ar fi avut o relatie.

Plusica a spus TOTUL despre relatia cu Culita Sterp

''Nu, toata lumea... s-a tot vorbit despre asta. Eu cu Culita ne-am cunoscut mai bine sa zic asa, am incercat sa ne cunoastem, dar pana la urma am ajuns la concluzia ca nu poate fi nimic mai mult intre noi decat o prietenie si am lasat-o exact asa cum a fost.

A fost frumos ce a fost si il respect in continuare foarte tare pe Culita pentru ca este un om deosebit. Ma bucur ca am ramas prieteni, adica nici nu aveam de ce ca nu ne-am certat, doar am incercat, am vorbit mai mult, dar atat'', a spus Plusica intr-un vlog facut alaturi de Raluca. 

Citeste si: Plușica vrea să revină la "Puterea dragostei"! Ce a spus îndrăgita concurentă despre băieții din casă  

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.