Nimeni nu știa că are o fiică, iar acum a devenit cea mai tânără bunică din showbiz „Ne-a adus din nou împreună” Cine este și unde locuiește fiica Andreei Raicu

Author: Diana Bostan

Andreea Raicu

Sursa: Instagram- Araicu

Andreea Raicu a devenit bunică la finalul anului 2019. Este vorba de Maria, fiica de suflet a vedetei, pe care s-a oferit să o ajute atunci când se afla într-un centru de plasament.

Vedeta în vârstă de 46 de ani s-a oferit să o ajute pe Maria, pe când aceasta avea doar cinci anișori și se afla într-un centru de plasament.

Andreea Raicu a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Maria

Având dorința de a face o faptă bună și de a ajuta un suflet nevinovat, Andreea Raicu a mers într-un centru de plasament, acolo unde a fost topită de zâmbetul Mariei, o fetiță în vârstă de cinci anișori.

Citește și: Andreea Mantea, prezentatoarea “Casa iubirii”, Ilinca Vandici, amfitrioana “Bravo, ai stil!”, și Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Dogan Media Internațional, printre femeile de succes premiate aseară la Gala “The Face Awards by Avantaje”

Vedeta s-a asigurat că fetiței nu-i lipsește nimic, iar de sărbători o lua acasă. Cu trecerea timpului, Andreea și Maria au pierdut legătura, însă destinul le-a adus din nou împreună.

Fosta prezentatoare a mărturisit faptul că micuța Maria a luat-o în brațe și nu i-a mai dat drumul.

Citește și: Andreea Raicu, în doliu. Una din cele mai dragi ființe din viața ei s-a stins din viață: „Una din cele mai dureroase despărțiri”

Andreea și câțiva colegi au mers la un centru de plasament din Capitală, iar acolo s-a întâmplat minunea.

„Pentru că am observat că una dintre fetițe era destul de timidă, m-am dus să vorbesc cu ea. S-a lipit de mine și nu a vrut să îmi mai dea drumul, așa că am ținut-o în brațe până în momentul plecării. Au alergat după noi la poartă, nu voiau să ne mai lase să plecăm. I-am întrebat dacă pleacă undeva de Crăciun. Unii dintre ei, cei care mai aveau părinti, urmau să plece acasă.
Fetița timidă, pe care o ținusem în brațe, s-a uitat în ochii mei și mi-a zis că nu plecă nicăieri. Cred că era singura care rămânea la centru”,
a povestit Andreea Raicu pe blogul ei.

Vedeta și Maria au mers împreună în vacanțe, iar despărțirile erau dureroase

Andreea Raicu povestește cum copila s-a agățat de ea și a întrebat-o dacă poate merge cu ea acasă.

În acel moment, Andreea s-a blocat, însă a primit acordul celor de la centru pentru ca micuța să petreacă timp cu ea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Marcel Pavel, drumul de la sărăcie la o carieră de succes. Ce studii are cunoscutul cântăreț?

Vedeta susține că cele două au mers în vacanțe, iar despărțirile erau mereu triste, iar întreaga poveste a ținut opt ani de zile.

Citește și: Andreea Raicu, mesaj dur după ce s-a scris că a fost agresată de Tudor Chirilă: "Atacați un om fără nicio vină"

„După cele două săptămâni petrecute împreună, ne-a fost cumplit de greu amândurora să ne despărțim, așa că am promis că ne vom vedea în weekenduri, ceea ce am și făcut. Weekenduri, vacanțe și oricând ne găseam un pic de timp liber eram împreună. Maria deja făcea parte din familie, era pe lista de cadouri de peste tot, în fiecare loc în care mergeam”, a mai spus Andreea Raicu.

Maria a devenit mamă la finalul anului 2019

Cele două nu s-au mai văzut și au pierdut legătura, după ce tânăra s-a mutat la Constanța. Vedeta a fost extrem de emoționată în momentul în care a aflat că Maria a adus pe lume un copil.

Citește și: Andreea Raicu, despre lupta cu una dintre cele mai grele boli ale secolului: „Făceam tot felul de lucruri că să nu îi pierd pe ceilalți, să nu îmi pierd job-uri” Iată ce dezvăluiri tulburătoare a făcut vedeta

Crăciunul trecut a fost unul magic pentru amândouă, iar Andreea și Maria s-au revăzut. Vedeta a plecat la Constanța pe data de 30 decembrie, iar revederea a fost una emoționantă.

„Mă așteptase ca în seara de Ajun în care o luasem prima dată de la centru, la fel de bucuroasă și emoționată. Am râs, am povestit și ne-am adus aminte de atât de multe lucruri. Am promis că nu vom mai pierde legătura și că ne vom vedem mai des. A fost un cadou minunat pentru amândouă”, a dezvăluit vedeta.